‹‹‹ vissza Tapmancs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta tamasviolaeszter gazdi (Tapmancs), 2011. July 20. 17:56:14 #16794

Vakáció...

Vakáció...
... rég elkezdődött, de csak mostantól az igazi
A múlt hetet a nagyszüleimnél töltöttem, vagyis egy teljes hétig Tapival voltam. Az elején még elmondom, hogy Tap' nem teljesen az enyém... . A nagyszüleimnél "lakik", ott született, ott nőtt fel...Csak azértaz enyém, mert (amikor ott vagyok)én gondozom, meg nálunk nem lehet kutyát tartaniés talán azért, mert az anyját, Picit anyum hozta a nagyszüleimnek,így Tap' részben az enyém, a tatámé (és az uncsimé is).

Hétfő délután érkeztem, vacsiztam majd leápoltam Tapit, pici séta és már jöttek is a barátnőim, hogy menjünk le a patakhoz. Ott egy lány a kutyáját " úsztatta".....(mi is kedvet kaptunk) így másnap le is vittem Tapit a partra, de rossz volt az időzítes, mások is voltak (gyerekek) és nem lehetett úsztatni, csak locsoltunk. Este tökéletesítettük a fekve maradást (nekünk nagy dolog), vagyis én csirkéket etettem és Tap' kb. 6m-re tlem fekve maradt (persze perancsra, pedig nagyon kajás), majd egy nagy esti séta...Szerdán agilityztünk (egy kicsi házi pályán). Egyszer a laszti kiment a kapun és nem kaptuk meg .Csütörtökön mezn voltunk, de sajna Tapit nem vihettük, mert egyszer Leót (Tap eldje) megharapták a juhászkutyák, meg múltkor szegény Tap' megilyedt vmitl (én nem voltam ott) és kiugrott a szekérbl.... Persze pont arra jártunk és megtaláltuk.... Most is Pici lesántult- szerencsére 15 perc és megint a régi volt.
Pénteken mentem haza, csak egy rövid sétát tettünk, nagy meleg volt, Így Tap' is szÍvesebben pihent az árnyékban, vagy aludt a házában... Most a legtöbbet az a kérdés foglalkoztatott, hogy hogy, hogy lehet, hogy allergiás voltam a macskákra-kutyákraés egyévem kutyától, 2 hó.-ja macskától nem lett bajom. Gyönyörű hét volt, remélem, majd mégmegyek csak akkor már nem leszek egyedül(így pataknak , esti sétáknak lőttek).....


Hozzászólások száma: 1

Írta tamasviolaeszter gazdi (Tapmancs), 2011. November 13. 14:16:46 #1136171

Biztos, hogy nem te voltál/tatok, egy fekete kutyus volt, Lessie, velükjöttem utána haza, amúgy, hol szoktad úsztatni Bodrit? Csak azért kérdem, mert Tapi nem szeret a Madas patakában fürödni, mert az alja le van öntve, és félek beleengedni az Oltba, mert ott kicsi a víz, de nm tudom, hogy milyen erős sodrás.