‹‹‹ vissza Mázli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Mázli), 2011. April 18. 10:24:06 #15005

Beszámoló a hétről.

Sziasztok Barátaink!

Ebben a blogban szeretnénk nektek mesélni a hét eseményeiről!
De először még mondunk valamit. Mostanában kevesebbet vagyunk és hogy itt a tavasz, ez így lesz. Nyáron is keveset leszünk, de amint tudunk mindig jövünk.

Hétfőn és Kedden nem voltunk kint, mert nagyon borongós volt az idő és esett is az eső egyszer.
Szerdán viszont este 6 óra fele, nyílt az ajtó. És akkor futááás a hatalmas udvarra. Nagyon örültünk neki, futkároztunk kicsit játszottunk. Mindhárman futottunk a gazdival, szaglásztunk. Kicsit rendbe raktuk a borostyánt...
Csütörtökön nem voltunk kint, mert a Gazdi beteg lett, és aznap nem jött.
Pénteken viszont több mint 1 órát kint szaladgálhattunk és játszhattunk.
Képzeljétek hatalmas bukfenceztem a Gazdival. Ez úgy történt hogy én futottam felé, ő Vacakot figyelte ahogy Othelót ugatja, Én meg visszafelé néztem hogy jön-e utánam Lulu és összetalálkoztunk. Senkinek nem esett baja, utána kapott mindenki simit.
Szombaton 1 óra körül mentünk ki, mert a Gazdi és a család mentek el itthonról. Minden rendbe volt futkároztunk, szaglásztunk, játszottunk. És eljött az idő hogy be kell menni, Lulu és Vacak bement, engem pedig be kellett vinni. De ez sem volt olyan egyszerű. Manó kiszökött a garázsból. Szerencse, hogy először nem vettem észre és pórázon voltam. Mi a garázsnál álltunk és mikor hozták felém hogy visszategyék alig lehetett megfogni. De megúszta épségben, Én pedig bementem a helyemre.
Vasárnap este megint jöttünk ki. Minden rendben volt játszottunk, futkároztunk. Luluka pedig felfedezte az első békáját. Először csak ő hajkurászta aztán Én is. Bementünk a hatalmas futó tuja alá. Minket ki se lehetett addig onnan szedni míg nem kellett bemenni. Ott hajkurásztuk ketten a békát. Anya nem örült neki de ránk hagyta. Míg békáztunk Vacak vele ment mindenhova. Igen Vacak mindenhova megy a Gazdival ha hívja ő egyből ott van, szoktuk hallani Okos kutya. De azért nekünk is mondja ám.

Ennyi volt a héten.

Üdvözlünk Mindenkit
Mázli Lulu Vacak

Hozzászólások száma: 4

Írta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. April 20. 06:24:10 #904412

Nagyopn jók ebben a szép időben a nagy séták!!!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. April 19. 12:07:19 #903755

Sok puszi az egész családnak!
Akkor ez jó kis hét volt!
A békával vigyázzatok,nehogy megegyétek mert bele is lehet halni!

Írta wandus gazdi (Maci), 2011. April 18. 14:42:55 #902980

Jó kis hetetek volt!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. April 18. 13:08:38 #902832

Drága Luluka, Vacak, Mázli és Kisgazdika !

Megint igen tartalmas hetetek volt. Látszik, hogy Gazdika nagyon sokat foglalkozik Veletek. Nagyon szeret Benneteket. Nem baj, ha nem tudtok sokat jönni. Mondtam Kisgazdinak, első a tanulás. Aztán jöhet a látogatás, ha marad még valamennyi ideje, miután elrendezett Beneteket, játszott Veletek. Drága Mindenki, ugyanilyen tartalmas hetet kívánok Nektek a következő hetekben is. Legyetek jók, fogadjatok szót, de főleg játszatok sokat. Szép hetet kívánunk Nektek, Lulu és mamija