‹‹‹ vissza Mázli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Mázli), 2011. May 23. 15:38:03 #15619

Történet.

Sziasztok Barátaim!

Mint már Vacak mondta, állatorvosnál jártam.
Elmesélem nektek.

Kedden este semmit nem ettem.
Szerdán a mami észrevette hogy valami nincsen rendben. Nem eszek, nem iszok kedvtelen is voltam. A nagyudvart körbejártam Vacak társaságában, aztán lefeküdtem a gazdi mellé. Nagyon aggódott értem és egyből rohant a Nagygazdához, az apukájához. Este már nem hívtuk fel a dokit.
Csütörtök délután 5 óra fele anya rám tette a nyakörvemet. Előtte egész délután velem volt. Aztán pórázon elindultunk a kocsi felé. Gazdi beült és engem is beültettem a lábához. Elindultunk... kicsit megijedtem, mivel eddig csak kicsi koromban utaztam 2-szer. Amilyen kíváncsi voltam felmásztam anya ölébe. Elől utaztunk és én nézelődtem az ablakba.
15-20 perc múlva megérkeztünk. Kicsit féltem és a dokihoz is ölbe kellett bevinni. Anya megnyugtatott hogy nem lesz semmi baj és felültem. A doki bácsi megvizsgált megmérték a lázamat, csak hőemelkedésem volt. Kaptam két szurit is, egy antibiotikumot és egy lázcsillapítót. Az elsőnél meg se mukkantam, de a második egy kicsit fájt... Aztán mondta az állatorvos, hogy főzzenek nekem húslevest és hogy kapjak KiteKat macskakonzervet a sok fehérje miatt. Aztán hazajöttünk, már a kocsiban is jobb volt a kedvem. Összenyaltam az ablaküveget is. Hazaértünk elengedtem a pórázról és futottam egy kicsit, de még most sem úgy ahogy szoktam. Másnap reggel kaptam valami gyógyszert amit a doki mondott, de inni sehogyan sem akartam. Sehogyan se sikerült megitatni, aztán pénteken anya cseles módon megitatott.
Este főztek nekem húslevest és azt ettem egy kicsit. Anya szerint most fogytam pár kilót ami meg is látszik, de majd ha már jól leszek,akkor biztos visszanyerem a régi alakomat és kedvemet is.
Ez történt velem.

Puszilok mindenkit!
Üdv. Mázli

Hozzászólások száma: 2

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. May 24. 13:32:05 #947911

Nem ér ám betegeskedni mikor itt a nyár!
Nem derült ki mi volt a baj?
De az a lényeg hogy mát jobban vagy!
Vigyázz azért magadra!
Sok puszi.

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2011. May 23. 16:53:15 #947242

Szia Mázli ,jobbulást kívánok ,gyógyulj meg hamar!