‹‹‹ vissza Vacak adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Vacak), 2011. May 23. 14:57:23 #15618

Barátaink!

Sziasztok Drága Barátaink!

Mostanában nem jelentkeztünk sajnos. Gazdi is elfoglalt, és inkább kint vagyunk a jó időben. A múlthét nem a mi hetünk volt... elmesélem nektek.

Luluka és Én nagyon jól vagyunk. A hét elején hétfőn még minden olyan volt mint szokott. Kedden a Gazdikám kapott egy jutalom színházat és egész nap nem volt itthon, este pedig az apukája vacsoráztatott meg minket.
Másnap este jött a gazdi, mivel előbb nem tudott mert délután vissza kellett mennie az iskolába. Kivette a tálunkat, és ekkor látta, hogy Mázli tálja tele van azzal az ennivalóval amit előtte este kaptunk... Nagyon csodálkozott ugyanis Majzli mindig megeszi a vacsoráját. Akkor még különösebben észre sem vette hogy baj van. Majd mikor kiengedte, Mázli a farkát húzta, pedig neki mindig fenn van mint egy antenna. Majd le is feküdt a kisudvaron. Aztán meggondolta és csak kiengedett minket a nagyudvarra is. Luluka megint békázott, pedig a Gazdi már 100-szor mondta neki hogy ez nem jó, de nem hallgat rá. Mázli ment egy kört, de nem szélsebesen ahogyan szokott futkározni. Anya mondta nekem menjek vele és ha van valami menjek hozzá. Mázlit követtem és odavittem a Gazdihoz, megdicsért hogy nagyon okos vagyok. Ekkor az én Pajtásom lefeküdt, sohasem csinál ilyet ha kint futkározhatunk. Egyből ment az apukájához, hogy baj van Mázli nem evett és semmihez nincsen kedve, még Mancit a cicusunkat sem ugatta meg. Aznap este már nem tudták állatorvoshoz vinni.
Gazdi nagyon aggódott. Másnap azaz csütörtökön, délután 5 óra fele el is vitték az orvoshoz, Máz utazott egyet. Kapott gyógyszert és szurit. Most már jól van tegnap már futkározott is egy kicsit és meg is ugatta a cicust.
Ez történt velünk....
Itt Mázli elmeséli a történteket: http://www.bloki.hu/tdetti/mazli/blog/15619/?megtekint


Barátaink Ti hogy vagytok? Mizuj's felétek? Minden rendben van?

Sajnáljuk, hogy nem jelentkezünk, de gondolunk rátok!

Szép Hetet!

Mázli Lulu Vacak

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. May 23. 18:20:31 #947360

Drága Vacak !

Nagyon reméljük, hogy Mázli azóta már sokkal jobban van. Millió gyógyító puszit küldünk Neki Lulu és Emike, és szeretettel kívánunk szép hetet Nektek