‹‹‹ vissza Pennyo adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Titta gazdi (Pennyo), 2012. February 24. 17:54:42 #19837

A Frászt Hoztam Anyára

tegnap előtt anya este jött haza és ilyenkor mindig üdvözöljük őt!!!én és Gombi!!de most én nem jöttem elő!!!
kérdezte Mamit anya,hogy én hol vagyok!!itt volt előbb mondta mami!!!na anya mindenhol megnézett kedvelt rejtekhelyeimen is!!!de sehol nem voltam!!!
anya kétségbe esett és üvöltötte maminak,hogy biztos kiszöktem még az előtt,hogy anya hazajött volna!!!
biztos elaludt valahol mondta mami!!nem nem!!!anya már nagyon ideges volt így kinézett az udvarra!!sehol semmi!!!bement a lakásba összegyűrt egy papírt mert ilyenkor bárhonnan
elő jövök mivel papír galacsin függő vagyok de ez se segített!!!aztán anya ismét kiment az udvarra és elkezdte mondogatni,hogy cicc cicc és akkor meghallott egy keserves cica nyávogást a szomszédban!!
nagyon megijedt és újra elhangzott a cicc cicc!!megint jött a válasz a cica nyávogás aztán hirtelen mami kiabál
mint az őrültek ,hogy anya menjen be!!!hát én meg ott futkostam vígan a szobában!!kérdezi anya,hogy hol voltam????azt mondja mami,hogy a szekrény tetején a sok plüss tigris között!!!anya nem is vett észre meg nem is vett volna észre!!
aztán odajött hozzám én meg megijedtem,hogy leszid ehelyett felemelt majd elkezdett ez a nyápic bőgni magához szorított és agyon vissza csókolt!azt hittem elszöktél mondta majd újra adott pár puszit!!!de azt is mondta ha legközelebb ilyet csinálok kiporolja a hátsómat!!!

Hozzászólások száma: 3

Írta Nagymarjanka gazdi (Öcsi emlékére), 2014. August 02. 20:44:55 #1515612

Én egyszer kiugrottam az ablakon egy denevér után (4. emelet), de szerencsére fenn akadtam fán. Onnan viszont nem tudtam lejönni így az én gazdim egész éjjel a fa alatt én meg fenn a fán sírtam, illetve nyávogtam. Reggel aztán jöttek a tűzoltók és leszedtek a fáról. A gazdival aztán egész délelőtt összebújva aludtunk, mert úgy kimerültünk az éjszakától.

Írta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2012. February 29. 13:49:52 #1209638

Jól csináltad Garfi. Én is szoktam ilyet csinálni, csak a dög Lizzy beárult a múltkor is. Meg én egyszer tényleg kint maradtam a folyosón. Szerencsére megkerültem, többet nem kóborolok el.

Írta Titta gazdi (Pennyo), 2012. February 26. 11:14:26 #1207302

hát igen nagyon megijedt pláne,hogy hallotta,hogy a szomszédban egy cica sír szerencsére nem én voltam az!!!!akkor te is rejtőzködő mester vagy ígérem nem csinálok többé ilyet bár nincs rá garancia