‹‹‹ vissza Minibull Zserbó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Minibull Zserbó), 2010. January 11. 21:47:50 #4769

A Főnök

Eljött az ideje, hogy közöljem a tényeket. Én vagyok a főnök ebben a házban ( és az udvarban, valamint az utcán ) Néha Apa is próbál főnökösdit játszani. Anya próbálkozásain viszont jókat derülök , de el kell fogadnom amit kitalál , mert a kétlábúak közt Ő a góré.

A legújabb ötlete aminek nem örültem az, az volt amikor beköltöztette az ágyamba azt a kis, szemtelen ördögöt, a Kubert. Na annak mindent szabad. Anya szerint még kicsi, így nem csaphatok oda . Pedig kéne mert nagyon szemtelen. Apa is látja, de le van szólva, ha a gyereknevelés a téma. Miért, mi a baj? Én Apa lábai mellett nőttem fel és sok olyat tanultunk amitől nyugodtan és szerénység nélkül profinak nevezhetem magam. Mindent tudok.

Visszatérve a Kuberre, Anya kis kegyeltjére. Lassan érik a kölyök, nevelgetem, de el kell fogadnia a tényt, hogy a Főnök én vagyok! Nézzen rá Zotya fiamra, vagy a kuvaszra, ha ők is megtudják érteni a tényt, hogy a jelenlétemben, a legnagyobb szájú, legfeljebb csak a második legkeményebb.

Ez általában a fiam, Zolika. Ő fizikálisan van nagyon rendben , mert Apával edzenek. Jó kemény gyerek, de a nem elég határozott.

Szóval a Kuber. Anyáék mondták, hogy máshova megy lakni. . Akkor enyém az ágy és minden kaja. Mondjuk, általában ami kell az, az enyém lesz. De mi lesz, ha feljön a gyerekeim közül az egyik? Nagyon vagány kis arcok, az én vérem az összes, de állandóan pimaszkodnak és nem hagynának aludni. Attól kikészülök és intézkednem kell, de nem lehet mert kicsik még a gyerekek.

Lehet, hogy visszajön állandóra a Zotya? Az nem baj, mert jól nevelt gyerek. Ő is sokat tud. Az eszét tőlem örökölte , de a Főnök én vagyok.

Hozzászólások száma: 2

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2010. January 12. 08:27:04 #274389

Zserbike!Teeeeeeeeee!Hát nem szereted a kis KubitMuterom imádja !De a főnők te vagy!Apa meg a szigorne röhögtess Anyád sem kutya a szigorban,ha nem szabad hát nem szabadKikészültél idegileg!Majd a muterom jól megnyugtat

Írta dedinad gazdi (Donnie-Minibull), 2010. January 12. 08:12:27 #274359

Szijja Mamiiii!
Nekem is azt szokták mondani itthon anyáék:
-Nézd már, még azt hiszi, hogy ő a főnök!
Hát nem csoda, volt kitől örökölnöm!
Amúgy meg nem csak hiszem, hanem TUDOM!