‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. October 29. 22:08:52 #2952

Pistás-dinnyés sztori....


Tegnap délután Anyának segítettem takarítani. Anya bekukkantott a kicsikhez, hogy a Zserbi rendesen szoptatja-e az utánpótlást, amikor nagyon megijedt.

Láttam rajta, hogy halálra rémül, de mire kimondta volna, hogy menjek oda és segítsek, már ott is voltam. Az ablakon kinézve láttunk egy alakot az udvarban. Valami volt a kezében. Apa nem lehetett az, mert szól mielőtt jön, hogy Anya ne szarjon be. Ugyanis felénk nem jár senki. Gyorsan az ajtóhoz rohantam, hogy tudjam fogadni a hívatlan látogatót. Anya még mindig nagyon félt. Nem értettem, hogy miért, hiszen én ott voltam az ajtóban és tudja jól, hogy megvédem. Bármi is jöjjön be a bejárati ajtón.

Vártunk és figyeltünk percekig, de még én sem hallottam semmit. Valószínű elment. Legalábbis anya szerint. Én nagyon kíváncsi voltam már, hogy mi lehet kint. Iszonyat osztottam, hogy ki akarok menni. Anya kiengedett. Az első dolog ami megkapta a csomagot, egy nagy, zöld és kerek dolog, ami nem volt ott amikor bejöttem. Belevágtam a fogamat és lerántottam a lépcsőn. Ekkor szétrepedt és rájöttem mi az. Dinnye. Sokszor kaptam már, így megismerem, de nem volt időm vele foglalkozni, mert elindultam keresni azt akit anya látott.

Szerencse, hogy a szomszéd Pista volt csak az udvarban. Ő bejöhet, mert nincs más szomszédunk és jó arc. Nem volt vele semmi gond, mert a kuvaszék azért rajta tartották a szemüket. Anya megköszönte neki a dinnyét és megnyugodott.

A botos embert már nem találtam. Kirohantam a kapuig, de semmi. Lehet, hogy a Pistánál volt a Bot? Pedig tudja jól, hogy az udvarban egyedül csak én botozhatok.

Hozzászólások száma: 1

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. October 31. 07:52:11 #170655

Muttter most kiabált Feriiiiiii gyere mert Zotya hős volt ismét! Drága barátom!Ez nem piti.hogy bevédted a mutert!!!!!Allig bírtam a rácsot kitépni,mikor közli muter,hogy Zotya bajban és blogot írt.Azt hittem,hogy most azonnal kocsiba pattanok és mennem kell segíteni.De TE!!!!!!!!Ezt megoldottad egyedül,ez nem piti,TE EGY HŐS VAGY!Mutter!Te meg ne parázz!!!!Van aki megvéd látod!ZOTYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A Világon a legjobb őrző-védő haverom nekem van!Szeretlek ZotyaNa,majd jönnek a mássággal