‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2010. January 14. 22:41:59 #4837

Első bevetés

Első bevetésen..

Anya, ma nagyon idegesen jött haza. Nem tudtam, hogy mi a baj, de gondoltam, hogy gond van, mert egyből bejött értem a szobába és mondta apának, hogy adja rám a hámot és a szájkosarat mert be kell menni a nővéréhez, mert nagyon fél egy bandától. Mivel ő pénzzel mászkál, nekem kell kísérnem. Nagyon örültem, hogy végre bevetésre mehetek és megmutathatom Apának, hogy mit tanultam és milyen jól meg tudom védeni anyát. Mivel Apa nem tudott jönni, az enyém volt a feladat
Nem tudtam még mi lesz, de abban biztos voltam, hogy Anyát - senki - nem - fogja - bántani!!!! . Megálltunk a kocsival, kiszálltunk, és lecsúszott a szájkosár. Nem szóltam Anyának mert Ő sem szereti, ha rajtam van. Szerintem is a ruhadarab nélkül vagyok, aki vagyok!!
Mielőtt bementünk a nővéréhez felemelt Anya, hogy jobban körül tudjak nézni. Éreztem Anyán, hogy egyre idegesebb, ahogy az ajtóhoz közelítettünk. Ekkor gondoltam, hogy bent kell rendet tennem. Anya is szólt, hogy gáz van bent és FIGYELJEK Kíváncsian vártam, hogy mit rejt az ajtó Nagyon sok rosszarcú ember volt bent, akiket a rendőrök is csak igazoltatni tudják, és középen a pultban, Anya nővére. Őt nagyon szeretem. Rá is vigyázni kell, mert Anya is nagyon szereti. Ő is nagyon ideges volt, ezért is figyeltem nagyon. A pult felé elállták utunkat és amikor anya szólt, hogy álljanak félre, akkor egyből ráförmedtek, hogy mit keresek én ott. Hát én adtam nekik egy kis ízelítőt, hogy miért is vagyok én ott. Ekkor szembesült anya a ténnyel, hogy nincs rajtam a szájkosár. Az Anyával kiabáló pedig majdnem szembesült velem. Letett a pultba, ahol csak hárman voltunk. Anya, én, meg Anya tesója. Nagyon megörültem neki. Akkor, - gondoltam - ide nem szabad senkit beengedni. Ez nem tűnt olyan nehéznek. Csak egy ajtó volt, azt egyszerű védeni. Ha valaki a rosszarcúak közül bejön, azt le kell rendeznem. Ez sem tűnt lehetetlennek. Az ajtó így már védve volt. Senki nem mert az ajtó előtt sem elmenni, mert tettem róla. Kicsit körülnéztem és láttam, hogy mindenhonnan körbeállják a pultot. Hát arról is tettem, hogy ne állják. Anya szerint egy kicsit eltúloztam a dolgot, azzal, hogy felugrottam a pultra. Én csak meg akartam előzni minden támadást. Picit hátrébb mentünk, de mindenkire ráláttam. és mindenki látott engem. Csak egy munkatársuk jöhetett be, de ő jó arc. Bárki aki közel jött, elég volt csak nézni. Ha nézett is, tettem róla, hogy elmenjen.
Szóval jó játék volt. Anya szerint egyelőre elég mindenkit a falhoz állítani és annyit mondani, hogy ezentúl itt fogok lakni.mondjuk, ekkor éreztem anya hangján, hogy nem igaz. Nagyon jól sikerült az első bevetés. Aki rosszat akart elment, a jók visszajöhettek, bár ezt nem várhattam meg, mert szerintem azok se!!!!
-Kár, hogy nem volt egy kis fight! -
Zotya

Hozzászólások száma: 9

Írta doramiller gazdi (Roy), 2010. January 27. 16:05:33 #303950

jó voltál Zolika!!!!!

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2010. January 24. 20:32:01 #298370

Wááááuuuuu Zotya!! Te egy hős vagy!!!!
Örülök, hogy ilyen vagány csávó a haverom!!!!

Írta Katalinka gazdi (Bogi), 2010. January 16. 16:39:21 #282770

Zotya Nagyon ügyi vagy

Írta almaski gazdi (viking), 2010. January 15. 21:28:24 #281334

Ó a Zotya???? Hát ő a BARÁTOM!

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2010. January 15. 14:54:41 #280324

Zotya! Nagyon büszke vagyok Rád!!!!! Nem gondoltam volna, hogy ilyen kemény legény vagy!!! Csak így tovább!!!!! Látod még a szavam is elállt!?!!!

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2010. January 15. 13:00:28 #280009

Nahát , Zotya! Most le esett az állam. nem is gondoltam , hogy ilyen bátor harcos pasi vagy. Csak így tovább, nyomd le a rosszarcúakat!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2010. January 15. 12:35:58 #279961

Jézusom!Ez horror!!Zotya annyira de annyira büszke vagyok rád!Eddig is bírtam az arcodat,de ezentúl...le sem tudom írni!!De!Ha máskor ilyen van,szólj nekem is,mert érzem,hogy ki kéne engednem a bennem rejlő 1600-as feszültséget!!!!!!!!!!!!!!.Na,és akkor ott mi ketten,alkotunk egy igazi veszedelmes csapatot!!!Gratulálok kis csákó!!!!!!!!!Ja,és a Cirmi is gratulál

Írta dedinad gazdi (Donnie-Minibull), 2010. January 15. 06:21:09 #279577

Remélem örököltem a bátorságodat tesó! (Ha valaki a lépcsőházban járkál, azt már megugatom , de ha hozzánk jönnek, akkor fülemet hátracsapva nagyon örülök )

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. January 14. 20:52:00 #279244

Jó volt olvasni Zotyám, hogy te milyen ügyes vagy, hogy meg tudod védeni anyát! Vigyázzál rá is a testvérére is nagyon!
A rosszarcúakat meg zavart el a fenébe! Nincs ott keresnivalójuk, de ők mindenhol megjelennek!
Büszke lehet rád anyád! Nagyon jó fiú vagy!