‹‹‹ vissza Csuri adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Vikibab gazdi (Csuri), 2016. March 22. 20:31:50 #25010

Utazunk vidékre a tesóimhoz

Már nagyon vártam ezt a napot,lent vannak vidéken a testvéreim,akikhez minden szünetben leszoktam utazni gazdámmal!Ők is nagyon szoktak örülni nekem,de én még jobban,egy nagy ketrecük van,amibe 3-an nagyon jól elszoktunk férni!Ebbe a jó időbe már biztos hogy az udvari kalitkába is kinn lehetünk most már!

Hozzászólások száma: 1

Írta Sz01 gazdi (Kili), 2016. March 27. 14:02:32 #1777041

Szuper!
Viszont miért csak ilyenkor lehet egybe fajtársával? Nem véletlenül örül nekik hanem azért mert neki az a természetes, az ad biztonságérzetet neki hogyha folyamatosan,élete végéig van mellette fajtárs. Egy tükör vagy hogy lát/hall más hullámosokat nem elég, arra van szüksége hogy testközelben legyen mellette fajtárs kinn a szobában is és benn a ketrecben is hogy egy percre se legyen egyedül, együtt csináljanak mindent.

Amúgy mekkora az a "nagy ketrec amiben hárman jól elférnek"? Nálam ebben voltak régen: http://kepfeltoltes.hu/view/160327/P1140501_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ma már egy ennél sokkal nagyobb szobai röpdében vannak a 2 nimfával.

Ahhoz hogy ki lehessen őket rakni a kertbe legalább 20fok kell.
Ha van kert érdemes nem kalitkát használni hanem egy nagyobb ketrecet/kisebb röpdét csinálni oda is hogy repülni is tudjanak.

A kerti röpdében való tartásnál nincs jobb, az a legjobb,legegészségesebb nekik. Ha elég nagy(legalább 2 x 1-2 x 2 méter +védőház) és meg van csinálva ragadozóbiztosra,van védőház is akkor akár kinn is maradhatnak télig vagy kis plusz munka után akár télen is, egész évben.