‹‹‹ vissza Balu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta xadri gazdi (Balu), 2011. July 02. 16:53:42 #16418

Bambusz emlékére 1.

Mi 2009. márciusában láttuk meg a napvilágot, egy Pécs közeli tanyán.Akkori gazdámnak nagyon sok állata volt. Lovak, cicák, kutyák. Nem mi voltunk az egyedüliek akik akkor születtek. Voltak még németjuhász kölykök, és mi kaukázusi kölykök. akkor még mit sem sejtettünk, hogy nemsokára egy új élet fog bekösszönni.
Akkori gazdimnak ugye voltak lovai is, nagyon szép csödörei. Egyik ismeröse hozzta fedezni a lovát és az én (akkor még nem tudtuk) leendö gazdim kísérte el. Ez május elején volt. Elötte vesztették el az elöttünk lévö kutyusokat, sajnos és ezért mamagazdi, azt mondta, itt többet nem lesz kutya ennél a háznál. - Jellemzö mindig ezt mondjak!
Az elözö kutyusok (Frakk és Morzsa) nagyon szivükhöz nöttek. a szomszéd kislány is nagyon szerette öket.
Papagazdi, ugye jött a lovas bácsival és minket nézett nagyon meg, az alomban én voltam az egyedüli vörös szinnel rendelkezö, elütöttem a többiektöl. Testvérkéim mindegyik szürke volt, mint bambuszkám
Nézegetett minket, meg a németjuhászokat, és közben beszélgettek a gazdimmal és mesélte, hogy most nincsen kutya. Akkori gazdim, mondta neki vigyen egyet vagy kettöt szívesen adja, mivel sokan voltunk. Papagazdi azt mondta, megbeszéli otthon. Legközelebbi ilyen jövetelekor Adri gazdim is jött, mamagazdi nem jött. Mikor meglátott minket lenyügöztük öket aztán az egy kiskutyából kettö lett
Mamagazdinak egyet mondtak otthon ugyebár. Teljesen mindegy volt kit viszünk el, erre a gazdi felkapott és én lettem az egyik a másik meg a bambusz.
Beraktak minket a nagy kocsi platojara, tisztára meg voltunk szeppenve, hogy most hová megyünk . Aztán egyszer csak megállt a kocsi, és hallottuk, hogy hátra jönnek. Mikor kinyitották az ajtot két kéz nyult felénk. Nagyon megijedtünk, ezért menekülni próbáltunk.
Mikor bevittek minket, természetesen elöször a lakasba, hogy mamagazdi is lásson kik az új jövevények. Meglepödött, mikor kettöt látott, de tetszettünk neki.
folytatás

Hozzászólások száma: 2

Írta xadri gazdi (Balu), 2011. July 02. 18:01:19 #994806

sajnos nem lesz ilyen izgalmas mar

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. July 02. 16:59:23 #994740

Izgalommal várom a folytatást.