‹‹‹ vissza Bodza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta xizor gazdi (Bodza), 2014. September 09. 21:02:25 #24391

A haza út:

Engem azonban a kosárban hátra tettek, ezért Én hangosan jeleztem nekik, hogy ez így nem lesz teljesen rendben. Gondoltam átveszem a falka irányítását még itt az elején csak, hogy tudják ki is a Főnök. Aztán Nőstény beadta a derekát és rábeszélte azt a másikat, a Hím-et, hogy had menjek előre Én is, de a kosárból csak nem engedtek ki. Na, nem baj gondoltam egyelőre kezdetnek ez is elég, majd később jöhet a többi.
Először elmentünk egy fura helyre. Mint kiderült az állatorvoshoz mentünk és Én nagyon nem szerettem ott lenni, pedig az Orvos kedves volt velem, de olyan fura szag volt ott, hogy brrrrrr még a hátamon is felállt a szőr. Aztán az Orvos megtapogatott, beleszagolt a fülembe, ezt nem értettem, mert ha barátkozni akart, akkor miért nem a farkam alatt szagolt meg, úgy ahogy minden rendes kutya ismerkedik na mindegy, végül is nem történt semmi kellemetlen. Pusmogtak valamit, hogy akkor majd a jövő héten hétfőn jöjjünk, de ez Engem már nem érdekelt, mert már szerettem volna innen elmenni.

Aztán egyszer csak megérkeztünk valahová, amiről később kiderült, hogy ez lesz az új otthonom (mint kiderült csak az egyik). Minden tele új és ismeretlen szagokkal.

Az új lakásomban a Hím, különböző akadályokat állított fel nekem, amivel megakadályozta, hogy teljesen birtokba vehessem az új területem. Mindent bevetettem, de nem használt. Úgy látszik ezzel a Hímmel még sok bajom lesz, mire betöröm, de azért sem adom fel.


Hozzászólások száma: 0