‹‹‹ vissza Bodza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta xizor gazdi (Bodza), 2014. September 09. 21:12:29 #24393

A második nap I.:

Másnap reggel a Hím adott enni és inni én pedig mindenre elszántan elkezdtem felderíteni az új otthonomat. Gondoltam birtokba veszem az egész lakást, de azokat a határoló micsodákat nem sikerült átugrani, pedig mindent elkövettem ( .persze ő simán átlépte .) rájöttem, hogy ez így nem fog menni. Gondoltam bevetem a cuki nézésemet, hátha így kienged, de nem, ez sem hatott.
Gondoltam kipróbálom a nyüszögés -t ez tegnap is bejött a Nőstény-nél, tudjátok a fehér brummogónál (amiről később kiderült, hogy Autó-nak hívják és sokat fogok még utazni benne ). De a Hím-nél ez sem működött. Nehéz dió, úgy látszik keményebb fából faragták ezt a Hím-et, de előbb-utóbb csak rájövök, hogy hogyan tudom betörni. Folyattam hát a terület felfedezését.

Legjobban a Hím fekvőhelye érdekelt (amiről később kiderült, hogy ők Ágy-nak nevezik, de egy hülye név...), mert az magasabban van és onnan jobban lehetne felügyelni a területemet, de sehogy sem sikerült feljutnom, mert magasan volt, Én meg nem tudtam akkorát ugrani, de kitartóan próbálkoztam. Egy kis idő múlva a Hím felemelt, megpuszilta a buksimat és letett az Ágy-ra.

Igen. Hát ez is meg van feljutottam!

Innen tényleg jobban lehet látni a birodalmamat. hanyatt feküdtem és cukiztam neki egy kicsit, erre ő elkezdte simogatni a pocakomat gondoltam hagyom neki egy kicsit úgy is meg akartam vakarni. Amikor úgy gondoltam most már elég, akkor jeleztem neki, hogy abbahagyhatja, de ő csak nem akarta ezért, hogy megértse mit is akarok egy kicsit megharapdáltam a mancsát (na jó ők kéznek hívják, de az akkor is csak mancs ) a tűhegyes fogacskáimmal, persze csak jelzésképpen . Erre a Hím lerakott a kosaramba. Gondoltam magamban hát ezt alaposan elrontottam, nem baj majd legközelebb okosabb leszek.

Hozzászólások száma: 0