‹‹‹ vissza Annwenn Nikole adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta zoemafille gazdi (Annwenn Nikole), 2017. September 14. 04:45:19 #25280

3 dolog az én-m kutyák tanította nekem

Él egy kutya változtatja meg az életedet. Nem csak ez egy nagy felelősség, egy kimeríthetetlen forrás, az oktatás és a jólét. Megosztott az életem nagy része az állatok engem mérhetetlenül boldog, de számtalan előnye is hozta.

Minden nap egy kaland, és nincs egyetlen pillanat amikor vele egyedül érzi magát. Tehát ha jövök, akkor azt mondom 7 dolog az én-m kutyák tanította nekem:
1. az én-m kutyák tanította nekem, hogy feltétel nélküli szeretet

Az én kutyám megtanított értékét az elkötelezettség és a viszonosság. Kutyám köszönhetően megtanultam, hűség, amely óriási értéke. és a feltétel nélküli szeretet, a szeretet, hogy bármi is történik, és a szeretet az "I love you mindig mellettem mert veled az életem végtelenül jobb."
2. ahhoz, hogy beteg, és megbocsátani

Valójában a kutyám minden nap azt tanítja nekem, hogy ne legyen dühös. Élet az nem rózsás, és hogy az én kutyám is tudja; Ő azonban képes bocsáss meg a tettét, vagy bármilyen hang kimenet és menni előre, mert van egy sokkal nagyobb kötvény, amely egyesít bennünket örökre.

3. élni minden pillanatban intenzíven

A kutya élvezi egy sétára, egy kis játék, vagy étkezés közben, mintha az első vagy az utolsó az életében. Ő is a félelmek és aggodalmak, de mindent teszi őt élvezni, és próbálja meg intenzíven él. Ez olyan, mint a "Carpe Diem kutya".
http://www.robespourmariage.fr/blog/

Hozzászólások száma: 0