‹‹‹ vissza Dorka adatlapjához

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2022. April 21. 15:39:29 #25809

Kollázs a barátokról: Csibike

Végre készen lett! Most volt rá egy kis időm, hogy elkészítsem!

És hát itt is van! Szeretettel Csibikének!

Egy jó barátomnak!

kommentek száma:0tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2022. April 11. 19:36:00 #25802

Kollázs a barátokról: Manó

Kedves Manó! Ezt a kollázst fogadd el szeretettel! Végre készen van. És már itt is van!

kommentek száma:3tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2022. January 08. 11:36:48 #25795

8 éves szülinapom!

Ma van 2022.jan. 08. a születésnapom! Ma reggel a gazdim egy nagy tortával és 3 féle jutalomfalattal köszöntött. Fincsi volt a torta. A jutik is. Imádom ezt a napot! Kaptam egy vaddisznós jutalomfalatot egy training jutalomfalatot és egy kutyacsokoládét. Mindet nagyon szeretem! Aztán a gazdival és Mackóval elmentünk egy születésnapi sétára. Jó volt!

Köszönöm mindenkinek a születésnapi köszöntést, és Csipetkének külön köszönet a csodálatos szülinapi képért!

A képeket megtaláljátok itt: Dorka kutya zsazsi gazdi szülinapom! album

Videó is lesz! De sajnos a tablókép elmarad. Kb. 3-4 nap még kész. Addig is nézzétek a barátok albumot mert felfogom tenni! Ide is teszek fel képeket(a bloghoz)

További szép hétvégét!

kommentek száma:2tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2022. January 07. 18:05:31 #25794

Barátaimnak!

Sziasztok kedves barátaim! Holnap nagy nap vár rám. Holnap leszek 8 éves. A gazdi feltesz rólam fotókat,tablóképet aki felköszönt és videót 3-4 napon belül, de videót nem biztos. Szép hétvégét!

kommentek száma:2tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2021. February 20. 15:52:28 #25740

Kutyadalom: lakodalom+kutya

Ma reggel a gazdi elment vásárolni. Hozott egy nagy zöldes zsákot. A zsáknak jó volt az illata. Nagyon de nagyon jó!!! Aztán 2-3 órával később a gazdi kihozta a nagy zsákot és a happy dog nedves tápot. A tápból oda adta a tálamba a felét, masik felét Maciéba. Tett bele abból a nagy zsákból is, és rá jöttem,hogy az száraz táp! Egy új fajta. Happy fit táp! Össze keverte a nedves táppal és rá tett mind a kettőnknek egy egy Carnilove makrélás jutalom falatot! Majd oda adta és mi befaltuk. Nagyon jó volt! Aztán amikor én meg ettem és Mackó még nem, adott nekem még egy marék fit tápot! A 2. is fincsi volt! Aztán még maradt a Julius k-9 tápból és tett egy kicsit a tálunkba és még tett hozzá Carnilove vaddisznós jutalom falatot! Jó volt! Ti is szeretitek a jutalom falatot?

Írjatok itt! Dorka tacskó/ zsazsi gazdi

Sziasztok!!!

kommentek száma:0tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2021. January 09. 20:13:21 #25734

7 éves lettem

2021.01.08.-án 7 éves lettem. Nagyon örültem amikor haza jött a gazdi! Reggel azt igérte,hogy csinál nekem egy tortát. Már nagyon vártam. Elősször Rezsőnek a tesómnak vitt ajándékot. Rezső is 7 éves. Rezsinek dentastixet vitt! Megis ette. Aztán amikor haza jött csinált nekem egy tortát! Nagyon ízlett!!

Összetevők:

-Julius k-g táp
-kutyatáp(happy dog)
-Orlando meaty sticks
-Pedigree biscorok(multi mix) csirke,juh,szarvasmarha

És nagyon köszönöm a sok jó kivánságokat!

Azok akik jókat kívántak itt van a képük!

kommentek száma:0tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2020. December 08. 13:57:38 #25718

A nagy ajándék

December 6-án hozzánk is el jött a mikulás. Mi csak jutalomfalatot kaptunk Macival. De más nap ebéd után a gazdim elment otthonról és csirkecomb alakú jutifalival és egy nagy dobozzal és valami gumi izével tért haza. Amikor bement az ajtón rögdtön oda adta a két csirkés jutalom falatot. Eltelt úgy egy fél óra és a gazdi kihozta a nagy ismeretlen dobozot. És mondta , hogy próbáljuk ki. Mi is ez?-kérdeztem. Végül mind a ketten bele mentünk a dobozba és Mackó felkiáltott,hogy ez nagyon kényelmes. Aztán a gazdi elmondta, hogy ez egy doboz amiben minket fogy szállítani a kocsiban. Másnap a gazdi fel rakta azt a gumi izét az ólra. Bementem az ólba és hirtelen már nem fáztam és , hogy miért: a gumi izé miatt. Rögtön tudtam, hogy mi az, egy alra szolgáló ezköz,hogy ne fázzunk az ólban. Maci óljára nem volt jó úgy, hogy ki kellett cserélni! Most már tudom mi volt az ajándék. Ti mit kaptatot a mikulástól? Üzenjetek itt: Dorka tacskó zsazsi gazda. Sziasztok!

kommentek száma:2tovább

Írta zsazsi gazdi (Dorka), 2020. November 30. 18:05:26 #25709

A Tacskó ( szálkás szőrű)

A hosszú és a rövid változattól csupán szőrzete jellegében és hosszúságában különbözik. Bundája eléggé durva, hosszú; a fején bajuszt és bozontos szemöldököt alkot. Marmagassága 16-27 cm; testtömege megeggyezik a két változatával-3,5-9 kg. Kialakításában állítólag a skye, a skót és a dande didmond terrier vett részt. Mintegy 80-90 esztendeje tenyésztik fajtatisztát.

kommentek száma:0tovább