‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. April 23. #1343

Kullancs!

Zserbóban találtam egy kullyancsot, dr. ki is szedte neki :) viszont mint tudnék használni, hogy lehetőleg ne menjen bele kullancs, főleg ne fertőzött. gondolkodtam már kullancsirtónyakörvön, de abbol is milyet vegyek?? vagy használjak máts? nektek mi vált be, és igazábol olyan kéne, ami nem túl drága, mert a három kutyának az nagyon sok lenne.

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Lilkababa gazdi (Lilike), 2012. May 02. #7894

Mi nekünk a frontline cseppek váltak be ,,,de írtad,h olcsóbb kell és mivel ezt a készítményt 5 hetente célszerű újra-és újra cseppektetni a kutyikra,és neked több kutyád van így én a scalibor nyakörvet ajánlom neked,jó fajta és több hónapon át védelmet ad ..... az ismerőseim közül akik használják,meg vannak elégedve vele...de azért időnként érdemes a kutyikat átnézzni,mert sajnos 100% védelem nincs :( semmilyen készítményre.

Válaszolta Tücsitacsi gazdi (Tücsök), 2012. April 30. #7879

Mi az Expot cseppeket használjuk,de rárakjuk a Scalibor kullancs- és bolhaírtó nyakörvet is,szóval egyszerre használjuk mind a kettőt,persze így drágább,viszont jobban véd. :)

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. April 23. #7778

Mi Exspot nevű cseppentős kullancsgyilkost használunk, ha cseppentőset akarsz, az jó is, és a többihez képest olcsó is. Nyakörvről nem tudok nyilatkozni.