‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. May 05. #1378

Morog!?

Ma amikor zserbót vittem sétálni,, kibújt a nyakörvből, és elsétált. szóltam neki, hogy jöjjön. jött is, de közben látta, hogy vele sembe megy a kocsi, de nem ment ki az út szélére. a kocsi majdnem elütötte. eddig soha nem csinált ilyet, ha látta a kocsit az út szélére ment. ezért leszidtam. annyit mondtam neki, mérgesen, hogy: rossz kutya vagy zserbó, és ha elüt a kocsi?! mire rám morgott. én vagyok gazdája, mindig engedelmeskedik, és megcsinálja amit mondok. én vagyok a falkavezér is, bár

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. May 05. #7943

Hmmmm...hogyan tudott a nyakörvböl kibujni???
Nem eleg szoros,vagy nem megfelelö nyakörv?
A gond mar ott kezdödik hogy ö mar akkor sajat döntest hozott hogy kibujt belöle es elsetalt.Rögtön visszakelett volna rakni ra es nem hagyni hogy setaljon tovabb.
A masik,egy kutya nem lat egy autoban veszelyt(addig amig negativ elmeny nem eri öt ezzel)
A leszidast meg mar nem ertette hogy miert kapta.
Az hogy rad morgott nem jo,de ennek mar valoszinü melyebb a gyökere.
A poziciod meg nincs minden alkalommal elfogadva.Van amikor hallgat rad a kutya,de van amikor nem latja ennek ertelmet.Legy vele következtetes(nem szigoru) es probald a kapcsolatotokat erösiteni.

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. May 05. #7938

Lehet kései lázadó kor. Lehet, hogy tettél valamit, amitől megingott a pozíciód, úggyhogy erősítsd meg azt. Lehet, hogy valami hormonális dolog... pl nemsokára tüzelni fog. Mindenféleképpen érdemes egy kicsit erősítened és fitoktatnod a vezéri pozíciód (pl nem engeded meg neki, hogy előtted lépjen ki/be azt ajtón).