‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. May 16. #1420

Mi van a kutyámmal?

A kutyám amikor kimegyek és megetetem folyton előreszalad ugat néha még morog is. én nagyon félek mert nem tudom: valki járkál nállunk vagy a kutyámnak látomásai vannak? tudom kicsit hülyeség hogy látomások de mást nem tudtam elképzeli. éjszaka egyszer ara ébredtem fel hogy a kutyám áll az ablakom alatt és addig ugatott amíg ki nem mentem. kimentem és nem láttam semmit. viszamentem és a kutya még mindig ugatott.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Vivi808 gazdi (Mex), 2012. May 22. #8172

Nekem Mex kinti kutya. Ha az utcában a többi kutya is ugat csak az ablakon nézek ki, de viszont mikor csak ő, mindig kinézek, hogy mi van. Ő általában macskát és sünit szokott ugatni, a macskát elzavarom és utána nem ugat, a süni meg majd elmegy.
De ez nagyon furcsa, hogy ott áll az ablakod alatt és ugat. Milyen gyakran szoktak előfordulni ezek az ugatások?

Válaszolta Iby1989 gazdi (Frenky), 2012. May 16. #8111

ne félj. nincsenek látomásai. csak valami neszt hallott odakint. vidd a kutyát is magaddal ki mikor kimész megnézni h mizu van. ugy ő is megnyugszik ha a két szemével látja h nincs gond. az én kutyim is ilyen. :)