‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. October 08. #1799

Hogy vezessem le6 hetes görim energiáját ?

A játékok nem nagyon érdeklik.ha elengedem félek hogy elmegy a szekrény alá.. stb. ki sem merem vinni. és nincs a méretére göri hám mert még pici ? hogyan oldjam meg ?

kategória: kisemlős, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Bogi01 gazdi (Hópihe), 2012. November 13. #10164

gyártanak kisemlősöknek (nyuszi, görény) pórázt.
Nem tudom hogy lehet-e minden boltban kapni ilyet, de szerintem megéri

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 10. #9876

A kertbe tényleg ne engedd el, de lehet jobban járna ha azt tervezed az egész életét egy ketrecben fogja leélni mert a lakásban se engeded szabadon. Egy görénynek rengeteg energiája van és rendkívül mozgékony állat, azért megnézném most mekkora ketrecben van... Ha most nem szoktatod hozzá a kinti léthez a lakásban való viselkedéshez akkor mikor? A legtöbb görény tulajdonos aki jól tartja a görényét mindenhova viszi magával, és a lakásban szabadon mozoghat a görény aki csak aludni megy be a ketrecbe vagy ha hosszabb időre elmegy a gazdi otthonról, vagy ha épp vendég jön. Szóval ne akard bezárni mert megbolondul, adj neki teret hogy kimozoghassa magát, ha erre nincs lehetőséged akkor inkább keress neki egy olyan gazdit aki biztosítani tudja neki a megfelelő élet körülményeket!

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2012. October 08. #9871

A kertbe semmiképpen ne engedd ki mert elszökik,és amíg az oltásai nincsenek meg,kint ne rakd le a földre.Mindenképpen naponta többször ki kell venni a ketrecből.Amíg nem szokta meg a szobát,és nem szobatiszta,addig valamivel barikádozd el a szekrény alját,hogy ne menjen alá.De igazából az sem baj ha bemegy,úgyis ki fog jönni.Szeretnek zacskóba bújkálni,fogócskázni,rongyot húzni,sípolós játékkal játszani,labdát kergetni,műanyag kupakokkal játszani.Igazából minden érdekli őket.Ne akard,hogy egyedül játszon,játsz vele.Csinálj neki bújkáló csöveket.Gurítsd bele a labdát,imádni fogja,hogy be kell bújni a labda után.Tedd "görénybiztossá"a szobát és soha ne hagyd egyedül szabadon.

Válaszolta Petra1992 gazdi (Manó), 2012. October 08. #9863

Szia. A kertbe nehogy ki enged, csak úgy ha csinálsz neki egy kis kerítést, ahol tud szaladgálni. De ne enged el mert akkor nem látod soha sem. Én is jártam úgy, hogy elengedtem és 10 percen kerestül folyamatosan futottam utána. Szóval verj le egy pár oszlopot vegyél csirke hálot és csak úgy enged ki. Ja és tegyél a tetejére valamit nehogy a cica vagy kutya elvigye vagy bármi is.

Sok sikert.

Válaszolta bety02 gazdi (Betta), 2012. October 08. #9861

hogy vezesse le az energiát?vidd ki a kertbe!és engedd el!rossz neki ha egy helyen van!