‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2015. October 18. #2815

Tudtok ötletet adni?

Olvassátok el zoknika blogát és adjatok ötleteket, mert családi macskabemutatót szerveztünk és jó lenne, ha zokni cicám kicsit szórakoztatná az embereket.

kategória: macska, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. October 21. #14150

Hűha! Ez aztán jó kis trükk! Lehet hogy mivel valószínüleg különböző az ízlésük, ki kéne próbálnod egy másfajta jutit is. Fontos, hogy legyen 1 szó, pl: okos, jó, ügyes, és csak ezt mondd neki ha teljesítette a kérésed. Ilyen összetett trükknél azt javaslom, hogy először csak azt tanísd meg, hogy átmenjen a lábad közt. Ezt ismételgesd jó sokszor, és ha magabiztos, akkorcsatold hozzá a következő részletet, és így tovább... Mivel 2 állatot nem ehet egymáshoz hasonlítani, ezért ne gondolkozz ilyeneken, hogy a másik bezzeg milyen gyorsan megtanulta, és társai. Lehet, hogy neki ez tovább tart. Az is lényeg, hogy a tanulásnál ne terelje el semmi a figyelmét, és ne órákig tanísd, mert lehet, hogy ő mondjuk csak 20 percig tud rád koncentrálni. Jó lenne, ha ebben az időben te is csak vele foglalakoznál. És ha nem megy, akkor lehet, hogy egy ennél is egyszerűbb trükkel kéne próbálkozni, bár így már széttagoltan könnyebb lesz. A jutifali csrét mindenképp javaslom!!! :)

Válaszolta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. October 20. #14139

Szia! Ötletadáshoz még nem teljesen tiszta a kép, de a blognál feltettem a kérdéseket! :)