‹‹‹ vissza Döncike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2011. June 29. 17:19:27 #16342

Vége a nyaralásnak :(

Sziasztok kedves barátaim! A tegnap esti ijedtséget követőn, a gazdiknak nehéz éjszakájuk volt. Én nyugodtan aludtam, és éreztem, hogy gazdimami néha megsimiz éjszaka, ez nagyon jól esett. Reggel azonban továbbra sem tudtam rendesen pisilni, így a gazdik gyors döntést hoztak, és csomagolni kezdtek a bőröndökbe. Éreztem, hogy valami nem stimmel. 5 óra alatt értünk haza, útközben többször is megálltunk, hogy pisiljek, de csak csöppecskék voltak megint. Aztán amikor vére hazaértünk, gazdik épp hogy kipakolták a bőröndöket, és már mentünk is az orvoshoz. Nagyon megijedtem, utálok dokihoz menni. Egy hosszú műanyag csővel megkatéterezett a doki, de semmi nem jött ki, így azt mondta, jó hír, hogy nincs elzáródás, sőt követ sem érez. Inkább valami fertőzés lehet, ami miatt állandó pisilésérzésem volt, és így csöppenként adagoltam ki azt a mennyiséget, amit máskor nagyobb adagokban szoktam. Kaptam két szurit, és 10 napig gyógyszert kell szednem.
Gazdik nagyon megörültek, összevissza puszilgattak. Engem annyira féltenek mindig, mint egy kisgyereket. A doki meg mosolyogva csak annyit mondott búcsúzóul, hogy akár vissza is mehetnénk Bad Gasteinbe, ahol az utolsó 3 napot lemondták a gazdik, hogy nehogy valami nagyobb bajom legyen.
Hát ez történt ma, így újabb fotók a mára tervezett kirándulásról már nem lesznek. De ennél nagyobb bajunk ne is legyen! Ma mindenki nagyon örül, csak nekem fáj még kicsit a szuri helye.

Hozzászólások száma: 0