‹‹‹ vissza Döncike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2013. November 09. 10:39:29 #23574

Különös barátság

Sziasztok Barátaim! Kicsit régen jártam errefelé. Megkaptam a veszettség elleni oltásomat, és valami gyógyszert is kaptam, mert büdös a szájam a fogam miatt. Néha begyullad az ínyem, ilyenkor antibiotikumot kapok. De azért így is szeretnek a gazdik, büdi szájjal. Két nap alatt már egészen elment a szagom
Aztán egy-két hónapja jár a konyha ablakunkba egy hatalmas fehér cica. Rózyaszín nyakörv van a nyakában, a gazdi azt hitte egy darabig, hogy valakihez tartozik itt a környéken. D mindig jött, így adtunk neki mindig egy kis harapnivalót.
Aztán egyszer már a bejártai ajtóban várt minket, amikor sétálni indultunk gazdival. Először furcsa volt, hogy odajött hozzám, és még sétálni is eljött velünk, de egy hete minden reggel és késő este jön velünk egy laza kis sétára, a fejét időnként pedig odanyomja az én fejemhez. Most már tudom, hogy barátságból teszi mindezt, az elején azért kicsit megmorogtam, főleg, amikor gazdi lábához dörgölőzött. Gazdi nagyon sajnálja a cicust, akit Hópihének neveztünk el, na nem mintha olyan pihekönnyű lenne, inkább szép fehér színe miatt. Nem meri befogadni, mert nekünk csak lakásunk van, így nem biztos, hogy jól érezné ott magát. De azért majd veszünk neki cicakaját, eddig az enyémből kapott.
Mit gondoltok, lehet ebből barátság?

Hozzászólások száma: 2

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2013. November 09. 12:13:35 #1448747

Döncike!


Hány, de hány kutya-cica barátság van. Rengeteg. S ahogy leírod a történtetet, ez a barátság kettőtök között már kialakult.A büdi szájacskádra reagálva megkérdezném, hogy a fogköveidet látta-e orvos. Azt le lehet szedetni, s utána rendbe jön a szájszag. Ha elhanyagolják a fogacskákat, befogkövesedik, büdös szájszag lesz, begyullad az íny, s utána sorra potyognak ki a fogacskák. Arra pedig szükséged van.


Barátsággal ölel: Csibike A NÉGY TESTVÉR legkisebbje




Írta gucci gazdi (Gucci), 2013. November 09. 09:49:12 #1448744

Szerintem fogadjátok be. Nállunk is van egy cica. Először nem kedveltem, de mostanra ő lett a legjobb barátom. Nagyon szeretem a cicabarátomat. :)