‹‹‹ vissza Döncike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2009. December 31. 09:20:23 #4399

2009.12.31. Fedezékbe!!! Mindenki!!! :)))

Ma különleges napom lesz. Mivel egy beszari kis kutya vagyok és nagyon reszketek a petárdáktól, sőt még a tűzijátéktól is, így ebédkor kapok a szájamba Sedalint, ami egy enyhe nyugtató. Olyan az egész, mint egy nagy fecskendő, és benne van trutyesz, amit én nem szeretek, de a gazdi úgy is átvág majd a májkrémmel, mert belerejti a trutyeszt, és mire én arra rájövök, már rég bent is van ahol annak lennie kell. Ilyenkor aztán elég hülyén nézek ki a fejemből, de hát ez van.
A gyógyszr azért is jó, mert az állatorvos szerint nem lehet túladagolni, bár az én gazdikáim nagyon pontosan kiszámolják azért a testsúlyomnak megfelelő adagot. Tavaly estefelé kapta meg, de az már késő volt. A doki bácsi azt mondta, akkor kell még beadni, amikor nem kezdik el a durrogatást. Én viszont már most is hallottam durranást, pedig még csak délelőtt van.
Ha nagyon féelk, akkor kocsiba ülünk a gazdikkal, és éjfél előtt elindulnunk egyet kocsikázni, a gazdik nézik a tűzijátékokat a különböző falvakban, na és persze a városit is látják messziről, de mivel hangosn szól a zene a kocsiban, és én a gazdimami ölében ülök, így már nem is olyan félelmetes. Fél egy után aztán vissza is érünk. Hát nekünk ez a buli minden évben. De a gazdik nagyon szeretnák, ha ma igazán hatna a nyugtató, és nem kellene kocsikázni, mert mindenki hülyének nézi őket az éjféli kocsikázás miatt. De ők annyira szeretnek engem, hogy nem bírják nézni a reszketésemet.
Kívánok mindekinek boldog új évet
És fedezékbe, amíg nem késő
Vigyázzatok magatokra kis barátaim!

Hozzászólások száma: 2

Írta potya gazdi (Lea), 2009. December 31. 11:16:41 #254207

Én is rettegek ilyenkor.
Remélem hat a Sedalin és nyugodt leszel.
Boldog új évet.

Írta dorina8 gazdi (Bobi Juing Titusz), 2009. December 31. 09:10:17 #254009

ez aztán naggy blog nem bírom elolvasní