‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. November 03. 21:55:46 #11667

Drága Barátaim....megint Csibike a kistesóm...

Tudjátok Őt még én szponzorálom, így az én oldalaom adjuk tudtul, hogy mi történik vele. Még a blökire sem regisztráltuk, várunk még vele egy kicsit, de az is lehet, hogy velem marad egy oldalon.
Nagyon tanulékony, s nagyon akarja a tanulást. Már többször pisil a pelenkára,mint bárhová máshová. Ez már haladás 1 hét alatt. Már nem is nyüstöl annyira, mert én nagyfiú létemre aztán rámorgok, s ettől visszakozik. De már többször is játszottam vele. Csak keveset, hogy szokja.
Ma kétlábúka, amikor hazajött, engem még levitt sétálni, aztán kapta Csibikét és elvitte. De hova? Megijedtem. Őt sem hozzák vissza?, mint Ginát? Jajj....Félhomályt hagytak nekem, s én az ajtónál álltam, míg vissza nem jöttek....., s nyílt az ajtó....s Csibike a kétlábúka két karja között nézett le rám....hát visszahozták...hát itt van...de jó...hancúroztam is vele egy keveset, aztán meggondoltam magam. Csak nem adom be a derekamat ily korán...hiszen itt van...itt van...itt van az én új kistesóm....kezdjük egymást megszeretni....Ő már első látásra....én csak most....
No de visszatérve, hogy hol is volt: hát az első oltást kapta, aztán 2 hét múlva a másodikat, aztán 2 hét múlva a harmadikat, aztán amikor 3 hónapossá válik a véglegest. S utána lehet csak a szabadba kivinni. Pedig hogy elvittem volna már a Margitszigetre. De a lényeg az, hogy már pisil a pelenkára. Én előbb megtanultam, mint Ő. De ez nem baj, Ő lány, én meg nagyfiú, mármint most már nagyfiú. Kapott még féregirtót is, meg bolhaírtót is. A bolhairtóból engem is beszórtak gazdikáék, amikor hazajöttek. Hátha jelszóval!!!
Aztán megvacsoráztunk, s most mindketten nyugovóra tértünk. Én a szokásos helyemen a kosárkában, Csibike meg közel a kétlábúkáéknál...., de biztos vagyok benne, ide fog jönni közel hozzám éjszakára aludni, s hozza a tőlem kapott nagy plüssállatkáját is. Szeret azzal aludni....
Jóéjt barátaim...Jóéjt mindenkinek....pszt.... Csibike alszik...

Hozzászólások száma: 5

Írta potya gazdi (Lea), 2010. November 06. 19:12:17 #724695

Arany kis Csibike.
Amikor Tódi elment, én csak kerestem, kerestem...
Tudom, min mentél át Pamacsom. Ti már egy család vagytok, ezt fejezted ki azzal, hogy aggódtál. Adtál neki játékot is, néha azért helyreteszed az arcát. Te csak nevelgeted, okosítod. Ügyi vagy. Most már Te vagy a rangidős. Ez nagy felelősség ugyebár.

Írta kuci gazdi (MOPI), 2010. November 06. 19:00:32 #724664

http://www.storyonline.hu/kepeslap/files/postcard/5f93f/98352/4def3/dca464469d2cf9f3e.jpg Számomra mindig olyan meghatóan tudja közvetíteni kétlábúkád az eseményeket, nagyon szeretjük ÖT is

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2010. November 04. 19:37:58 #721254

Szeresd csak a Kistesódat,szüksége van a nagyobbak bátorítására.Mutass meg Neki minden jót és rosszaságot.Szerintem Te leszel a példaképe.

Írta gazdi (), 2010. November 04. 19:20:02 #721185

Drága Pamacskám, olyan szépen és meghatóan irod le ezeket a sorokat, hogy könnybe lábad a szemem.
Kincsem, meglátod, hogy eltelik még egy kicsi idő és igazi tesókká váltok.
Gondolj arra, hogy a drága Ginácska a felhőket széthúzza és nézi, hogy mit csinálsz.
A Csibike nagyon vágyik a Te szeretetedre, én tudom, hogy Te egy büszke nagyfiú vagy, nem is kell feladnod az egyéniségedet, de szeretgesd meg, hiszen ő még egy picike babakutyuska.
A drága Mamikád, és a Papikád is boldog lesz, ha látja hogy te is megszeretted
Millió puszika nektek!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. November 04. 07:20:20 #719603

DRÁGA, DRÁGA PAMACSKÁM. TE EGY TÜNDÉR VAGY. ÉN TUDOM, HOGY MEKKORA A SZIVED, ÉS LEGBELÜL TUDOD, HOGY GINÁCSKA HELYÉT NEM FOGLALHATJA UGYAN EL CSIBIKE, DE ŐT NEKED NAGYON KELL SZERETNI. PERSZE, TE OLYAN BÜSZKE VAGY, MINT EGY IGAZI FÉRFI. DE EZ NEM BAJ, MAJD EGY KICSIT KÉSŐBB BEADOD A DEREKADAT, ÉS BEVALLOD CSIBIKÉNEK, HOGY NAGYON SZERETED. KÉPZELD EL, ŐTSZÍVTELEN KÉTLÁBÚAK KIDOBTÁK.A TE DRÁGA GAZDIKÁID PEDIG ELVITTÉK HOZZÁD, HOGY KITŐLTSÉK AZ ŰRT, KICSI LELKEDBEN, AMIT IMÁDOTT GINÁCSKA HAGYOTT MAGA UTÁN. MINT MÁR TÖBBSZÖR MEGÍRTAM, GAZDIKÁÉKNAK IS NAGYON NEHÉZ MÉG, MERT NEM OLYAN KÖNNYŰ (SŐT NEM IS LEHET)A DRÁGA IMÁDOTT GINÁCSKÁT ELFELEJTENI. HISZEN TE LÁTOD, HOGY JENNYKE IS VELETEK VAN. ŐT SEM FELEJTETTÉK EL. ÉS TE SEM TUDOD ELFELEJTENI. DE MOST A CSIBIKÉT KELLENE EGY ICIRI PICIRRIT SZERETGETNED, ÉS EZ NAPRÓL NAPRA JOBBAN FOG MENNI. HIDD EL DRÁGA SZERETETT BARÁTOM, PAMACSKÁM. KÍVÁNOM, HOGY EZ MINÉL ELŐBB SIKERŰLJÖN ÉS ÚJRA NAGYON BOLDOG LEGYÉL NAGYON SOK SZERETETTEL ÖLELLEK, LULU BARÁTNŐD.