‹‹‹ vissza SÁBA BUCI adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. October 15. 23:39:30 #2616

SÁBA BUCI:ELFELEJTETT EMLÉKEIM...10.rész



10. rész
Ott álltunk egymással szemben, el sem tudom mondani, hogy mit éreztem. Én még soha életemben nem verekedtem. Ritkán, ha találkoztam kutyákkal akkor csak játszottunk, minden erőszak és következmény nélkül. Friciék háza előtt álltunk, a kapujuk tárva, nyitva, biztosan nincs egyedül- gondoltam. A szemünk szikrázott, a levegő remegett körülöttünk. Egy másodpercre behunytam a szemem és megjelent a előttem a gazdi arca. Észbe kaptam, és rögtön mellékes volt a vérben úszó szempár, az előttem vicsorgó fogsor ! Jobbra léptem és lassú léptekkel elindultam az út irányába,eredeti célom felé. Ahogy mellé értem, a bal szemem sarkából figyeltem esetleges váratlan mozdulatát. Két , három lépést tehettem, amikor hirtelen megfordult és éles fájdalom hasított a bal hátsó lábamba. Megpördültem, és nem törődve a szörnyű fájdalommal , olyan erővel ugrottam rá, hogy azonnal a földre került. Ott próbáltam harapni ahol csak bírtam, most már én is teljes haraggal. Úgy verekedtünk a földön mint egy gyorsított filmfelvétel . Szemem sarkából a kétlábúak tömegét láttam magunk körül, és eszeveszett kiabálásukat hallottam. Pár másodperc múlva,egy fényes villámló tárgy - egy négy ágú vasvilla- fényét pillantottam meg, amit a FRICI GAZDÁJA éppen felém fordítva próbált használni, egyetlen kutyája védelmében. Nem tudtam mi tévő legyek? A harapások kivédésére, vagy a vasvilla közeledésére figyeljek? - Mit csinál ember? -hallottam egy üvöltést, ez a SÁBA ,le ne szúrja! S ebben a pillanatban jéghideg víz ömlött sajgó testemre, és mintha áram ütött volna mindkettőnket, azonnal engedtünk fogaink szorításából. Gyere SÁBA!- fogta át valaki zsibogó vállamat és kezével simogatva, a Friciékkel szemközti ház udvarába vezetett.

Hozzászólások száma: 6

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. March 07. 18:59:12 #860818

Látod, drága Sába
Nem véletlen féltettelek. Még belegondolni is borzasztó. Jaj Istenem. Mennyire sebesűltél meg? De jó hogy volt ott valaki, aki ismert. Még belegondolni sem merek abba, mi lett volna, ...... a vasvilla......ez borzasztó.!!!!

Írta Agatha gazdi (Léon), 2009. November 04. 12:51:55 #176444

Örömömben folyik a könnyem, hogy védö angyalod megjelent az utolsó pillanatban s megmentett azoktól a vad parasztoktól, mert máshogy nem nevezhetem öketAz az ember életmentö dijjat érdemel

Írta RENÁTA gazdi (SAPHIRA), 2009. October 19. 18:25:43 #153066

Nagy szerencséd volt kicsim,hogy nem balul sült el ez a történet!

Sajnos nagyon sok primitív 2lábú,felelőtlen ember van Magyarországon,akik állatot tartanak de foglalkozni velük az nuku!

Ebben az esetben sem a kutya volt a hibás,hanem a gazdája hogy ilyenné tette!

De szerencsére nem volt végzetes!

Írta Sumi gazdi (Sumi), 2009. October 19. 12:19:45 #152273

Kedves Buci!
Nos én elég sokat verekedtem úgyhogy a bunyót már megszoktam és életemben 1.-szer nyomtak le...
Na mind1 ilyen "élményem" már nekem is volt a Gazdim vitt pórázon és kirohant egy spániel aki a Gazdámra támadt én meg elkaptam és megrángattam.Akkor jött ki a kutya gazdája és egy lapáttal a faromra ütött bár ezzel én nem törődtem de ezt a Gazdim nem tudta megakadályozni,aztán ráordított arra hülyére és az meg elkezdett vitázni vele de jött a szomszédunk és ő segített és jól lehordta azt az idiótát.


Az az ember aki téged akart leszúrni meg egy idióta

Írta Kert-Gabriella gazdi (Husky), 2009. October 17. 20:54:54 #149845

Nagyon sok aronda ember, kár hogy nem tanulnak az állatoktól. Mert a kétlábú hibája ha a kutyus veszélyes. Gazdi évekig a szülői házban lakott négy - öt pici, akertbe"került" cica volt mindig ott, egy Zorro nevű farkaskutyát is pici kora óta nevelt. Hatalmas volt, 52 kg, mindenki félt közeledni hozzápedig a világ legkedvesebb kutyusa volt, mert ilyenre nevelte a gazdi. Ha az utcára szökött indenkit és mindent körülszaglászott soha senkit nem bántott. Az udvarba senki nem mert bejönni de csak azért mert nagyon nagy volt.

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. October 16. 05:31:07 #146923

Borzasztó felelőtlen emberek vannak. Engedi a neveletlen kutyáját szanaszét rohangálni, aztán vasvillával hadonászik. Ez felháborító! A falu, ahol lakunk tele van ilyen sötét alakokkal.
Egyébként várom a folytatást !