‹‹‹ vissza SÁBA BUCI adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. November 23. 11:44:36 #3423

ÉG és FÖLD KÖZÖTT Testőr kalandj.31.rész



31.folytatás

Legalább egy negyed óra eltelt, azóta ahogy SÁBA és BESSZY a kis kölyök eltűnését észre vette és kutatni kezdte a hajón. Miután csalhatatlan szimatuk által biztosra vették, hogy a kis BUBÓ folyóba esett, - az első őrületes fájdalmukat túlélve - azonnal cselekedtek. SÁBA és BESSZY, egymás könnyes szemébe nézve, rögtön tudták mi tévők legyenek.
A kis DOKIT, BUCI a nyakába ültette, aki félelmében kis mancsával és fogával szinte a húsába kapaszkodott . A következő pillanatban egymás tükörképeként, a suhanó hajóról a folyóba vetették magukat. SÁBA,gyűlölte a vizet , életében sem szívesen ment bele, már a hasáig érő vízbe sem. Most nem törődött vele úsztak mind a ketten ,kitartóan a folyó partja felé. A víz segítette őket , mert visszafelé kellett haladniuk, a folyás irányába. Több mint fél órán keresztül szelték a vizet, mire lélekszakadva a partra értek. Ázott bundájuk miatt, rettenetes súllyal a testükön, kellett megküzdeni a víz erejével. Kimerülten, félájultan vonszolták magukat a partra.

A kis DOKI rögtön lemászott apja nyakából ,s nyalogatni kezdte csukott szemeit.
-PAPA, PAPA -suttogta halkan. SÁBA nem mozdult. DOKI azonnal BESSZYHEZ , anyjához rohant , most őt kezdte élesztgetni, de hiába. Olyan fáradtak voltak, hogy ájultan feküdtek a folyó kietlen partján. DOKIT, a kis kutyakölyköt félelem fogta el. Keservesen sírni kezdett.
- Nem is tetszik nekem ez a világ! Itt mindig csak baj történik és olyan félelmetes -hüppögte. És a MAMI és a PAPA sem felel, mi lesz most velem, mit csináljak? -azzal újra anyjához hajolt és könny áztatta orrocskáját édes MAMIJÁHOZ dugta.
BESSZY megérezte a hideg nózikát és szemét azonnal kinyitotta. Két mellső lábán feltolta testét, miközben, sáros vizes lé csurgott le szőréből. A kis DOKI felkiáltott -MAMI, MAMIKÁM ! - nagyon féltem, én nem akarok itt maradni, én haza akarok menni!!!!! -zokogta. A PAPÁVAL , meg Veled ! -haza, haza akarok menni!!!.. rázkódott kicsiny válla a rettenetes sírástól.
SÁBA kinyitotta szemét, azt hitte álmodik. Nem is tudta, hirtelen hol van, mi lett vele?- de a hang élesen, fájdalmasan hasított fülébe. Édes kis fia sírása, zokogása, rettenetes fájdalommal töltötte el.
Azonnal észhez tért és oda vonszolta magát a síró kicsi DOKIHOZ. Nyalogatta fejét, pici pofiját, mindenhol ahol csak érte. - Nyugodj meg kicsi fiam, nem kell, félned!- nem csak rossz történik ebben a világban! Én hiszem, tudom, mert nekem csak jóban volt részem amíg éltem.
A kis kölyök odabújt apja marjához és élvezte biztonságos közelségét. Megnyugodott, sírása alábbhagyott és bár könnyekkel teli szemmel, de rámosolygott imádott apjára. - MÁR nem félek semmitől, nem vagyok egyedül, Te és a MAMI itt vagytok velem... folyt köv.

Hozzászólások száma: 9

Írta kesmoni gazdi (Pogi), 2009. November 28. 11:16:27 #205228

Saphira minden érzésemet leírta!

Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2009. November 23. 20:12:46 #199837

Én is csak azt tudom mondani amit az elöttem szóló Barátaim írtak le!! Köszönjük neked ezeket a gyönyörű történeteket és én ismár többször mondtam, hogy meg kellene örökitteni és had olvassa a világ!!!!! Mert ezt mindenkinek olvasni kellene!!! Az összes blogodat könnyes szemmel olvasom végig...

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2009. November 23. 18:40:12 #199682

Saphira kommentjéhez fűzném hozzá, hogy nekem pédául nagy örömet szereztél azzal, hogy beleírtál a történetbe. Megtisztelő számomra, hogy részese lehetek ennek a csodálatos mesének.

Írta zsazs gazdi (Pintyő), 2009. November 23. 12:52:00 #199115

Most vettem észre, hogy Mizi szólt helyettem, de egyetértek vele.

Írta zsazs gazdi (Mizi), 2009. November 23. 12:44:45 #199100

Csatlakozom a többiek véleményéhez!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. November 23. 12:16:04 #199058

Teljesen egyet értek Saphirával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Írta RENÁTA gazdi (SAPHIRA), 2009. November 23. 11:02:36 #198963

Annyira szépen és valóságosan írod le mindezt,hogy hihetetlen számomra az amatőrséged!

Tessék ezzel komolyabban foglalkozni mert zseni vagy és meg van hozzá minden képességed hogy profi író legyél!

Ha nem próbálkozol meg ezzel,valami csodálatosat hagysz ki az életedből és amivel nemcsak magadnak de sok-sok emberi társadnak is boldogságot tudnál okozni!

Puszika

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. November 23. 10:13:51 #198938

Velem az a baj,lehet,hogy nem ,nem tudom!De annyira vizuális vagyok!Oda képzelem mindenhová magam!Csak annyit írok!Zokogok!!!!!!!!!!!Köszönjük neked,ezeket a gyönyörű,megható,érzelmekkel telt blogokat!!!!!!!!!!!!

Írta kolmanicsgabi gazdi (Lucky), 2009. November 23. 09:56:15 #198903

Köszönöm az új fejezetet, ugyanolyan szép, mint az összes többi és már megint könnybe lábadt a szemem. Bár csak minden kis állatka érezhetné azt, hogy tényleg szép az élet és nem csak rossz dolgok történhetnek