‹‹‹ vissza Mini adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Minipes gazdi (Mini), 2010. October 05. 17:18:54 #11048

macskusz házikusz

Tegnap anya és apa kijöttek velem az udvarra. Mire a szemüket megpillantották, már ott játszottam egy vörös macsekkal. Ne kérdezzétek, honnan jött, ki a gazdája... Ebben a faluban nagyon sok olyan állat van, akinél nem ismeretesek ezek a paraméterek. Szal megsajnáltuk és megetettük.

Aztán ahogy ott játszottam a kis vörössel, a szüleim nagy mosolyogva néztek, végül eldöntötték, hogy a macseknak maradnia kéne. Játszogathatna velem, és megfogná az egereket.
Így megetettük újra.

Reggel már magától jött, és kérte a reggelijét, ami addigra oda volt készítve neki. Tisztára, mint a kis hercegben.

Délutánra már magáévá tette az ajtó előtti szőnyeget a , és kezd haragosan viselkedni velem. Erre anya rendre intette, hogy csak addig maradhat az udvarunkon, míg kedves az ő pici leánykájához -vagyis hozzám (Mindig tudtam, hogy szeret az öreglány )

Nem lesz benti cica, és még neve sincs. De azért örülök, hogy végre lett igazi játszótársam! Bár szerintem nem húzza sokáig, mert mindig hozzánk törlészkedik, és furcsán kerreg...

Szerintetek elkaphatok valamit egy macskától? (naná, hogy ezt anyám kérdezi...)

Hozzászólások száma: 3

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2010. October 05. 20:37:49 #684046

Minikém,talán dorombol az a macsek?
Rendben van,hogy ő ajátszótársad,de ne hagyd a fejedre nőni!

Írta kisjanka gazdi (Helén), 2010. October 05. 18:44:39 #683913

Leára pedig nem kell hallgatni, mert ha én elkapom az egeret, oda nem engedek senkit, szóval még csak az egeret sincs esélyed elkapni egy macskától. Persze, ha az illető igazi macska, nem csak holmi házikusz.

Írta potya gazdi (Lea), 2010. October 05. 18:08:36 #683859

Szerintem igen, az egeret, ha megfogja és Te meg elkapod tőle. Azért féreghajtót lehet neki adni, az nem árthat. És ha kinti macska, akkor nem ártana oltatni, pl. veszettség ellen, amit nem nagyon szoktak megtenni a népek.
Puszi:Lea (az okoskodó alvégi ismerős)