‹‹‹ vissza Hajdu-Szuper Zsömle adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szuperj gazdi (Hajdu-Szuper Zsömle), 2009. July 29. 11:07:13 #1227

Első nyaralásom I. rész

Hát eljött, túl vagyok életem első nyaralásán!

Egész múlt héten már éreztem valami készülődést a gazdiékban, mert egyfolytában érdekes mondatokat öntöttek felém, úgymint, "na mit szólsz, hova megyünk?", "a Brúnó meg a Judy is ott lesz ám!", "azért kijössz majd a vízből" meg ehhez hasonlók. Péntek reggel pedig lázasan elkezdtek pakolászni. A gazdi még valami felfújható akármit is szerzett, azt hajtogatva, hogy majd ebben pihensz, ha elfáradtál. Telepakolták az autót mindenféle dologgal, de amikor csak a gazdi ment el vele, én pedig anyával mentem sétálni kicsit megijedtem. De hál isten nem akart apa itthagyni minket, csak a Szofigazdiékhoz ment át hogy betegye a plédet, és beüljön a Pati is hátulra. És ELINDULTUNK! Jó sokat autóztunk, útközben kétszer meg is álltunk, hogy elvégezhessem a dolgom, sajnos a második megállás után Pati már nem jött velünk, biztos máshová ment. Ennek nem örültem. De amikor legközelebb megálltunk már egy nagy víz mellett voltunk és itt jót fürödtem, apa dobálta nekem az új játékomat, én meg hoztam neki vissza. Aztán visszaültünk az autóba és amikor kiszálltunk már ott volt Brúnó és Judy is. Nagyon örültünk egymásnak, együtt is fürödtünk egyet, meg sokat sétáltunk. Este pedig legnagyobb meglepetésemre egy szobában aludtunk hatan Brúnógazdiékkal. De annyira fáradtak voltunk, hogy nem bírtunk játszani sem.
Másnap reggel kicsit borús idő volt így a gazdik kitaláltak valami Badacsonyi bortúrának nevezett dolgot. Vonatoztunk így egy jót 3 kutya 7 gazdival -jól megnéztek minket.
Amikor pedig leszálltunk jó nagy zsufi volt az utcán, de mi elindultunk felfelé. Összesen azt hiszem 7 helyen álltunk meg mire visszaértünk a kiindulási pontra, és a gazdik egyre kevésbé tudtak ránk figyelni, és azt is egyre vidámabban tették. Egyfolytában valami piros meg rózsaszin folyadékokat ittak, de nem kevés pohárral. Szerintem ez ugyanaz a folyadék lehetett, amit Brúnóéknál is ittak, mert a tünetek ugyanazok voltak.

Hozzászólások száma: 0