‹‹‹ vissza Hajdu-Szuper Zsömle adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szuperj gazdi (Hajdu-Szuper Zsömle), 2009. July 29. 11:53:55 #1228

Első nyaralásom II. rész

Szóval a séta elég kiadósra sikeredett, mivel jó sokat mentünk felfelé, majd ugyanennyit lefelé. A gazdiktól hiába próbáltunk meg útközben kunyerálni azokból a vörös meg rózsaszín folyadékokból, csak vizet kaptunk tőlük. Pedig kipróbáltuk volna mitől van olyan jó kedvük. Viszont útközben kétszer is találkoztunk egy-egy goldi lánnyal, na ettől kicsit virgonc lettem, de ez nem tartott sokáig, mert kellett menni tovább. Amikor visszaértünk a kiindulási pontra, akkor kaptunk enni is, hát mit ne mondjak, jól esett ekkora séta után. A vonatozásra nem emlékszem, mert mindhárman végigaludtuk, de a gazdik közül is többen aludtak velünk. De persze amikor hazaértünk akkor kicsit feltöltődtünk, és játszottunk még egy nagyot Brúnóval és Judyval. Este pedig ismét hatosban aludtunk. Valamikor a sötétség kellős közepén Brúnó koma megkérdezte hogy felmehet-e a gazdijaimhoz, mivel ők sokkal alacsonyabban aludtak, mint az övéi. Természetesen megengedtem neki, de anya nagyon elcsodálkozott amikor felkelt: Brúnóka te mit keresel itt?, de persze nem tudott rá haragudni.
Másnap reggel nagyon jó időre ébredtünk, korán reggel le is mentünk sétálni egyet Brúnóval és apákkal. Hogy ekkor menni érdekeset láttam én a nagy vízben, de apa nem hagyta hogy belemenjek, valami drága fürdésre hivatkozva. Reggeli után pedig autóba ültünk és elindultunk. Leértünk a nagy vízhet ,apa felfújta azt a valamit, amiben majd én pihenek és bementünk mindannyian. Egy jó nagyot úsztunk, majd tényleg bele lettem rakva a csónaknak nevezett dologba, és apa is beült mellém. Így lebegtünk a vízen, mit ne mondjak, jó volt. A nap során még többször úszkáltunk, de este sajnos eljött az, amitől reggel féltem, haza kellett menni.
Szóval tartalmas három napon vagyok túl, annyi új élmény ért, hogy a hazafelé utat végig aludtam, annyira fáradt voltam. Sajnos Brúnó haver nem volt ott velem este, ez miatt még másnap is eléggé letört voltam, de a gazdik bizonygatják, hogy hamarosan újra látom. Már alig várom!


Hozzászólások száma: 0