‹‹‹ vissza Hajdu-Szuper Zsömle adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szuperj gazdi (Hajdu-Szuper Zsömle), 2009. June 08. 09:19:56 #290

Ki lettem zárva 2009.06.06

Reggel a szokásos séta az átkozott eső miatt rövidítettre sikeredett. Még a Brúnóval sem hagytak túl sokat játszani :-( Feljöttünk, erre a gazdi játszani sem akart velem, hiába hoztam neki a labdát, megint csak ült a papírjai felett és mormogott magában. Amikor már nagyon tuszkoltam neki a a labdát, valami olyat mondott, hogy ha ez a vizsgája sikerül, akkor aztán bármikor játszik velem. Na mondom akkor békén hagyom!
Már épp mély álomba zuhantam volna, amikor felkeltett, hogy le kell menni. Hát ezt aztán nem tudtam mire vélni. 1230 körül szoktunk lemenni, nem 1115 kor. Na mindegy, lementünk. Persze havernak se híre, se hamva. És még ráadásul tök hamar fel is kellett menni. Ráadásul felmenetel után gyorsan itt is hagyott, de a lelkemre kötötte, hogy a falat megkaparni szigorúan tilos! Mivel nem akartam megtudni, mit is jelent az amikor megnyúzzák a kutyát, így jó fiú voltam. Anya -péntek lévén- szokás szerint hamar hazaért, de nem vitt le egyből, láttam is rajta hogy fáradt. Viszont egyszer csak telefonált apa, és megbeszélték hogy hamarosan lenn találkozunk.
Örültem a szokatlan időpontbeli sétának, még akkor is ha csak a Zafira és a Devil volt lenn. De ez a séta sem volt túl hosszú mert megint jött az az átkozott eső. Cserébe az esti séta az jó hosszúra sikeredett, és sokan is voltunk! Eleinte szokás szerint csak a husángomat akartam szétszedni, de aztán a gazdi elvette, így játszottunk a többiekkel.
Mivel azonban a nap folyamán csak egy sétám sikeredett a kellő hosszúságúra, így este 0100 kor azt gondoltam, hogy játszok a gazdival. Vittem nekik a labdát, csapkodtam a farkammal az ágy szélét, odatoltam a képem az ágyra, de ők úgy tettek, mintha aludnának. Persze én éreztem, hogy nem így van, így folytattam a próbálkozást. Erre mi lett a jutalmam? Kizártak :-( De én reggel 0655kor visszaadtam a kölcsönt, felébresztettem őket. De ezt legközelebb

Hozzászólások száma: 1

Írta kendemonika gazdi (Kitty), 2009. June 08. 15:34:10 #7224

Ezt a módszert a Kittyke is szokta alkalmaznivégigkolompolja az ágyat halnal 5-6 óra körül odabújik és addig dünnyög meg motyog meg ásítozik míg végül győz és felkelünk.