‹‹‹ vissza Hajdu-Szuper Zsömle adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szuperj gazdi (Hajdu-Szuper Zsömle), 2009. June 08. 09:21:45 #291

Cseresznye 2009.06.07

Szóval 0655kor keltettem őket. Kicsit duzzogva ugyan, de megkaptam a reggelimet és elindultunk a sétára és már lenn volt Brúnó haverom is. Csodálkoztam is a korai kelésén, főleg azon hogy nem nagyon akart velem játszani, mert mint mondta tiszta kómás vagyok. Kicsit azért megnyúztam, de amikor láttam, hogy tényleg nincs a topon, elkezdtem szokás szerint fát rágni. Amikoir jött a Samu, jól megmorogtam, hogy milyen alapon akarja elvenni az én fámat, de erre a Brúnót kezdte molesztálni, így meg kellett védenem a legjobb havert. Mostanában nem tudom miért, de nem nagyon szeretik ők egymást. Csak kibékülnek egyszer.
Miután felmentünk aludtam egy jót és a szokásos időpontban 1210 kor a gazdik elkezdtek öltözni. De ézertem rajzuk, hogy nem csak sétálni megyünk, mert plusz ruhákat raktak a táskájukba, és nem is lemenős ruha volt rajtuk. A sejtésem beigazolódott, amikor felszálltunk a buszra, majd még egyre. És kikötöttünk Laci nagyapuéknál, és Jani nagybátyóéknál. Mindkét helyen szokás szerint sokat játszottak velem, Juli anyu állandóan etetni akart, de ezt nem hagyták apáék . Jani bátyóéknál pedig valami kis szőrös, állanóan rám fújó, hátát borzoló, nagyon éles karmú lénnyel próbáltak összehaverkodtatni. Én benne is lettem volna, de ő egyre csak fújt rám a hátát domborítva.
Ezután kimentünk egy kertes helyre, ahol apu és anyu úgy eltűnt egy magas fán, hogy csak na. De szerencsémre a tönniek lent maradtak és valami cseresznyének nevezett ételt adtak nekem. Először nem tetszett, de aztán kinyitották, kivettek valamit a belsejéből és úgy adták oda. Na akkor már tetszett, annyira hogy ezután egészben is megettem. Nekem nagyon tetszett, de apáéknak nem, mert egy idő után mindig rámszóltak, ha ettem.
Aztán visszamentünk Laci nagyapáékhoz, és nemsokára elindultunk haza, de már azzal a négykerekű guruló valamivel. Annyira fáradt voltam, hogy el is audtam a gazdi mellett. De azért 2100kor még játszottam egy nagyot az én kedvenc haverommal.
Szóval ez egy nagyon jó nap volt.

Hozzászólások száma: 0