‹‹‹ vissza Alexa adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Valimami gazdi (Alexa), 2011. August 27. 08:09:43 #17590

Kicsi Alexám elment...

Szomorú hét volt ez, nem is volt erőm hamarabb beírni ide ezt a szomorú hírt. Alexám nem bírta tovább ezt az őrült meleget. Nem mondom, hogy váratlanul ért, hiszen egy 17. évét taposó kaukázusi juhász (keveréknél) már minden nap ajándék volt, amit velem töltött. Sőt, most épp azon rágom magam, hogy eddig is csak miattam szenvedett, mert nem tudtam elengedni őt.
Eszembe jutott az öklömnyi kis jószág, amikor kiemeltem a dobozból, bebújt a nyakam hajlatába, befészkelte magát, de egyúttal a szivembe is. Haza kellett vinnem. Az ismerőseim mind azt mondták, kár kínozni, ilyen kicsi kutya nem marad meg az anyja nélkül. Milyen jó, hogy nem hallgattam rájuk. Szerencsére jó főnököm volt, nem vette zokon, hogy hetekig együtt jártunk dolgozni. Ha felébredt megcumiztattam, megpisiltettem, vizes ruhával törülgettem a popsiját az anyja nyalogatása helyett, aztán újból elaludt. Csoda-e, ha szoros kapcsolat alakult ki köztünk, hisz 4 hetes kora óta az anyja vagyok. Márpedig egy anyának mindig nagy szívfájdalom elveszíteni a gyerekét.
Kértem Alexát, keresse meg Brútuszt és Mayát, együtt várjanak engem a szivárványhídnál, mert megyek értük...
Nyugodj békében, kicsi Alexám!

Hozzászólások száma: 3

Írta anasztázia gazdi (Berci), 2011. September 14. 19:53:31 #1090765

Szia Alexa. Bízom benne,hogy mi már égi játszótársak leszünk. Nagyon aranyos vagy. Én is ijen gazdis voltam, imádtuk egymást,én is pici voltam mikor a gazdihoz kerültem,féltem és sokat aludtam vele.Az elválás nagyon nehéz,a gazdám 3 napig egyfolytában sírt. Tudod a jó társ pótolhatatlan. A gazdádnak üzenem,hogy nagyon sajnálom,a szívében mindig élni fogsz. Nyugodjál békében Alexa.Üdv. Berci és gazdija.

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2011. August 27. 16:52:33 #1072710

Nyugodjál békében Alexa ,.
A gazdidnak őszinte részvétem...a szívében örökké élni fogsz.

Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2011. August 27. 12:07:36 #1072344

Őszinte részvétünk!