‹‹‹ vissza Brútusz adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Valimami gazdi (Brútusz), 2012. April 19. 09:57:55 #20342

18 éves lettem (volna) én

Ha ember lennék, ma már 18 éves nagykorú, felnőtt ember lennék. De én kutyának születtem, és talán jobb is így. Szép életem volt.
Bár elszakítottak a mamától, én voltam az utolsó, akit elvettek tőle, de jó helyre kerültem. Nem volt hányatott sorsom, mint sok kutyatársamnak, egész életemben egyetlen gazdim volt, gazdim, barátom, társam, aki az utolsó szívdobbanásomig mellettem volt, vigyázott rám, óvott minden bajtól. Nem is voltam beteg soha, attól a pár fülpucolástól eltekintve csak az éves oltások miatt látott orvos. Aztán az utolsó két évben naponta kellett szednem a szívgyógyszert, de attól rendben működött továbbra is a szívem.
Anya szerint a folyamatos gyógyszerezés miatt lett emésztőszervi daganatom és magát okolja ezért. Pedig nem is biztos, hogy ez volt az ok, vagy ha igen, ő csak jót akart a szívemnek, és különben is orvosi rendelvényre adta. Ne sírj, mami, mondtam már neked, hogy ne ezeket a napokat idézd fel, ha rám gondolsz, hanem az előző 14 év bármelyikét, amikor olyan boldogok voltunk együtt. Amikor nem egy mécsest kaptam szülinapomra, hanem valami finomságot meg játékot. Tudom, hogy gondosan elcsomagoltad azt a labdát, amit még az utolsó napokban is a számban hurcoltam, hogy téged vigasztaljalak, nincs is akkora baj, ne sírj már. Az már senki másé nem lehet, az emlék.
Anya, kérlek, ma örülj velem. Annak, hogy 18 évvel ezelőtt megszülettem és hogy életem egész 14 évét együtt tölthettük. A mi életünk ilyen rövid, de küldtem neked magam helyett egy olyan kutyát, akinek addigi életét feledtetni kell. Egy csontsovány boxerhez vezettem a kezed, amikor a neten kóboroltál. Tudtam, hogy az első saját kutyád is egy boxer volt fiatal korodban, úgy gondoltam szívesen fogadod majd őt. Vigyázz rá, ahogy rám is vigyáztál, tedd boldoggá őt is, ahogy engem boldoggá tettél.
Köszönöm mami, hogy veled élhettem le az életem.

Hozzászólások száma: 4

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2012. April 20. 13:03:03 #1244415

Nagyon szép amit írtál,nyugodjál békében!! A gazdinak az előző kutyusa mikor örökre elaludt,én ugyanazon a napon születtem.Véletlen talált rám a gazdi az interneten ,és mikor hozzá kerültem akkor tudta meg a pontos születésnapomat ,ami egybe esett a másik kutyus elvesztésével.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. April 19. 18:00:41 #1243947

Drága Brútusz

Ennél szebb visszaemlékezést még soha nem olvastunk. Nagyon drága vagy, ahogyan a mamit vígasztalod. Ugye látod onnan a messzeségből, hogy még mindig mennyire fáj neki, hogy el kellett válnotok. De gyönyörű életed volt és küldtél maminak egy kedves boxert, akit mamid nagy szeretettel fogadott és azóta is megtesz mindet azért, hogy neki is olyan szép élete legyen mellette, amilyen a Tied volt. Vigyázz továbbra is rájuk, óvd meg őket minden rossztól. Szeretettel ölellek : Lulu

Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2012. April 19. 11:57:30 #1243775

Kedves Barátom!

Üdvözöllek a nagykorúak táborában! Nagyon szépen írtad le, milyen jó gazdád volt, aki a mai napig is nagyon szeret és minden nap gondol Rád! Szerencsések vagyunk a gazdikkal, és a ti Spagitoknak is nagy-nagy szerencséje volt, hogy rátalált a mamid.
Mi a szivárványbirodalomban jól megvagyunk, s néha megnézzük, mit csinálnak az otthoniak. Gondolatban megköszönjük, hogy nem felejtettek el bennünket.
Kívánjunk az otthon maradottaknak jó egészséget és hosszú boldog életet!

Szeretettel: Maffia és Nünü

Írta hoffmannsaci gazdi (Csibike), 2012. April 19. 11:27:38 #1243739

Brútusz!

Nagyon szép blog. Nagyon megfogott.
Hasonlít az én sorsomra egy része. Én kidobott, menhelyi kiskutya voltam. 6 hetes, amikor a neten meglátott kétlábúkám. Előtte 3 héttel halt meg Gina, akinek én az utódja lettem. S az én gazdikám is azt állítja, hogy Gina akarta így. Ő irányította a facebookra akkor, amikor engem feltettek, mint mentett kiskutyát. Másnap már itthon voltam kétlábúkáéknál. A szerencsecsillag rámragyogott, s azóta is ragyog nekem, mert nagyon jó sorsom lett. Nézz körül nálunk, ha úgy gondolod. Mi vagyunk A NÉGY TESTVÉR: Jenny+, Gina+, Pamacs és jómagam Csibike