‹‹‹ vissza Limó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Limó), 2010. August 28. 11:34:54 #10312

10. napom a kutyasuliban

Végre-végre volt ma kutyasuli!
Pedig nagyon úgy nézett ki, hogy elmarad, mert ronda borús-esős idő volt.
most sem voltunk sokan sajnos, csak ketten. Egy kis újonccal találkoztam, Bodza a labrador kölyök. Olyan kis eszetlen még, de nagyon gyorsan tanul. Állandóan játszani akart, még annak ellenére is, hogy párszor lemorogtam. A nagy igyekezetében még egy 3 cm magas járdában is elesett De az óra után beadtam a derekam, kergetőztem vele egy kicsit.
Nem csináltunk túl bonyolult dolgokat, láb mellett menés, ültetés volt leginkább, meg a kaját elénk tették a földre és nem volt szabad felvennünk. Ügyesen megcsináltam ezeket, hiszen nem volt újdonság, de nem is ez a lényeg. A viselkedésemen kell dolgoznunk és ezek a gyakorlatok jól megmutatták, hogy hogyan kéne kezelni a megrettenéseimet és egyebeket. most már azt is tudjuk, hogy a gazdinak nem ártana néha gyorsabb tempót felvennie, hogy jobban figyeljek rá..pedig egyébként sem megy lassan
Szóval haladunk-haladunk és nem visszafelé Oktató meg is dícsért minket. Sokat beszélgetett vele még a gazdi sok okos dologról, én pedig közben türelmesen vártam.

Hozzászólások száma: 1

Írta gazdi (), 2010. November 05. 21:34:48 #723229