‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. October 02. 13:22:45 #10947

20. napom a kutyasuliban

Hú, nagyon izgi volt a mai óra. A Limóval együtt mentünk. Jaj, de sokan voltak! Örültem az új társaságnak, persze némelyekkel tudatnom kellett, hogy engem ne piszkáljanak, ehhez már csak a koromnál fogva is jogom van!
Egy idő után engem inkább hosszú pórázra vettek....ez annyira nem tetszett. Mindenki mehetett erre-arra, de én nem. Bezzeg a Limó úgy rohangált, mint pók a falon. Na de aztán kezdődött a munka. Limót kikötötték én pedig mentem a gazdival. Azt kell mondjam, elég jól csináltam a feladatokat, bár a végén az ugrálásnál egyszer-kétszer a rövidebb utat választottam. A karikával mindíg is voltak bajaim, nem értem miért jó azon átmenni...de a virsli meggyőzött. Labdával előbb átmentem volna
Volt egy sztafi is akinek olyasmi viselkedése volt, mint nekem, de ő ráadásul kan is...hát, nem lesz egyszerű dolguk a gazdáiknak. Majdnem minden kutyának neki akart menni. Így belegondolva, egy picit talán még nálam is rosszabb volt. Ők egy idő után eltűntek...
Na, amikor vége volt a feladatoknak, volt megint egy kis játék. Itt már nem vettek pórázra, én is mentem mindenfelé De sokszor rám szóltak...nade ha nem szeretem, hogy fölém akarnak magasodni, piszkálni akarnak...Azért jó kislány voltam, szót fogadtam. Nem volt hiába az a sok foglalkozás.
Jah, hát azt nem lehetett kihagyni, hogy a Limóval ne gyűrjük ott is egy kicsit egymást.
Suli után a réten is kergetőztünk egyet...hazafelé nem is rángattuk a pórázt

Hozzászólások száma: 2

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. October 18. 12:06:18 #699179

Hááát:D Ha az első jelzésemre megérted, hogy meddig és ne tovább, akkor nem:D

Írta eleonora gazdi (__Berti__), 2010. October 17. 10:26:01 #697812

Megértem h nem szereted ha ugrálnak rajtad , ez nálunk fordítva volt mert én voltam az ki mindig játszani akart és ezmiatt meg is támadtak De úgye azért engem nem bántanál?