‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. October 28. 20:54:22 #11505

Köhögés - epizód trí - A végítélet

Megígértem, hogy nem fogok többet a köhögésemről írni, de nem tudtam megállni. De csak azért nem, mert ez most nem arról szól, hogy mennyit, mikor és mit köhögök (föl). Hanem arról, hogy ma kaptam meg az utolsó szurit, a szirupom is ma el fog fogyni. Mindez jelzi azt, hogy mindjárt totálisan gyógyulttá vagyok nyilvánítva.
Csak reggel köhögtem egy igazán picit ébredés után.
Ha már egy hétig tünetmentes leszek, na akkor újra belevetem magam a társasági életbe, csak győzzem kivárni.

Egy kicsit azért mesélek erről a bizonyos utolsó szuriról. Már a buszmegállóban pozitív élmény ért minket. Egy néni jött felénk, én meg ugye jó szokásomhoz híven, rögtön elébe tipegtem, hogy megszagolhassam, hiszen mindent ellenőrzés alatt kell tartani. Azt hittük majd fancsali fejet fog vágni, mint azt más sokszor tapasztaltuk hasonló helyzetben. De nem! Nagyon aranyos volt, és azt mondta (megjegyzem helyesen), hogy szerinte a kutyák alegtöbb tekintetben értékesebbek az embernél. Mikor leszálltunk a buszról én annyira mentem, hogy beleütköztem egy másik nénibe Gazdi sűrű elnézést kért és egy nagy, vidám nevetést kaptunk válaszul, meg azt, hogy: "Semmi baj! Kutyapárti vagyok! "
Na, aztán leértünk a dokihoz és szinte nem is kellett várnunk. Ez is egy jó pont. Bent volt megint az a nagy kutya, akit a múltkor is láttunk, szegénynek valami a fülével lehet, ahogy hallottuk a beszélgetést. nosza, jön a doki bácsi a szurival és azt mondja: "Na gyere te ruhás! " Hirtelen nem is tudtuk, hogy ennyire tetszik neki az én kabátkám - amit nem adok - vagy csak gúnyolódik. Megkaptam a szurit, biztosítottak róla, hogy ez tényleg az utolsó volt, én meg kilöktem a nózimmal az ajtót, hogy mehetünk. De a gazdi visszafogott, mert még fizetnie is kellett
Kint a váróban volt két nő egy kosárral, amiben bizonyára macska volt, mert nekik is macsek szaguk volt. Bizony, őket sem hagytam ki az átvizsgálásból!
Még egy picit sétáltunk hazafelé, mert elkísértük a buszhoz a gazdi párját.
The End

Hozzászólások száma: 2

Írta Manci gazdi (Rozi és Manci), 2010. October 29. 05:32:45 #710833

"Heppiend"

Írta HelloKitty gazdi (Karamellás Muffin), 2010. October 28. 18:57:20 #710658

éjjen-éjjen , de jó,h már jól vagy örülök neki