‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. November 16. 07:17:22 #11921

Sün invázió - 1 éjszaka, 4 süni

Tegnap este, mikor gazdi hazaért, a benti járdán egy süni volt összegömbölyödve. Gondolta, majd elmegy, hát hagyta. Adott nekünk vacsorát, aztán kiengedett...de a süni még mindíg ott volt. Hát én jó szokásomhoz híven, elkezdtem ugatni, Limó is segített egy kicsit, de hamar feladta. Ez valamiért nem tetszett a gazdinak, pedig olyan szép ütemesen csináltam, igazán kitartóan, igazán értékelhette volna! Egy kis lapáttal hátravitte a sünit egy fenyő alá, minket meg elzárt onnan a kiskapuval (na persze, az a kiskapu nem akadály, nem is kell szinte ugrani), hogy nyugodtan elmehessen az éjszakai látogató.
Kb húsz perc múlva megint kijött a gazdi...merthogy én találtam egy másik sünit a homokban. hiába próbáltam aláásni, csak legurult a gödörbe és nem mozdult. Pedig én apait-anyait beleadtam az ugatásba. hát ezt a sünit is hártavitte a fenyő alá a gazdi.
Kb egy óra múlva megint kijött az ugatásomra. Persze, hát muszáj volt ugatni, mert egy harmadik sün épp a mi kis kuckónk előtt gömbölyödött össze! gazdi már-már azt hitte, hogy mi hozzuk valahogy előre ugyanazt az egy sünt...de gondoljatok csak bele, ez lehetetlen! Annyira szúr az a kis kullancsos vakarék (igen, láttuk, hogy tele van kullanccsal), hogy nem lehet azt szájba venni. Na, ezt a sünit már egészen hátra, a kerítésen túlra vitte a gazdi.
Egész sokáig csend volt, emésztettünk, pihegtünk, őriztük a házat. Fél tizenkettőkor én megint elkezdtem ugatni. Gazdi már nagyon unta, így csak az ablakból szólt rám, hogy maradjak csöndben és menjek a helyemre. De én akkor már a helyemen voltam, csöndben viszont nem maradtam! kijött a gazdi, hát látja, hogy én a házamban ugatok, mert bement oda mellém egy süni. Imádom ugatni őket, de csak így meghívás nélkül nem illik bemenni más házába, hát reklamáltam neki. Gazdi ezt a sünit is elvitte. Bár így erre az éjszakára elfogyott a szórakozásom, végre nyugodtan tudtunk mi is aludni, a gazdi is és a szomszédság is.

Hozzászólások száma: 1

Írta nory66 gazdi (Heki), 2010. November 16. 08:47:36 #736317

Jó kis esti show lehetett Valamiért vonzod azokat a szurkapiszkákat Én még nem találkoztam velük. Úgy látszik engem valamiért nem szeretnek ennyire