‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. August 16. 22:42:12 #1578

Lenn a Duna partján csudijó

Ma aztán le lettem fárasztva. Nem a szokásos sétára mentem a gazdival, hanem le a Duna partjára. Ez pedig azzal járt, hogy egy kicsit buszoztunk, így ki tudtuk próbálni élesben az új szájkosaramat és meg kell modjam, nagyon jó vétel volt. Csini narancssárga műanyag és nagyon könnyű. Buszozás után pedig rengeteger kellett sétálnunk. Ez azért volt nekem fárasztó, mert egyrészt nem volt árnyék, másrészt pórázon kellett mennem, én pedig szaladni szeretek bele a világba. Fegyelmezetten menni fárasztóbb, mint csak úgy össze-vissza. Na aztán végül leértünk a partra. Gazdi hiába adott friss, tiszta vizet, az nekem nem kellett, mindenáron a folyóból akartam inni. Ezért sokszor hallottam azt, hogy Fúj!. Kicsit labdáztunk, a hűs víz jólesett ebben a kutya melegben. De sajnos csak haza kellett indulnunk. Visszafele megintcsak rengeteg fegyelmezett séta és egy kis buszozás, de a gazdi nagyon büszke volt rám és nagyon sokszor meg is dícsért, mert az átlaghoz képest elég jól viselkedtem. Persze lehet belejátszott az is, hogy a melegben nem volt kedvem olyan erősen húzni.
Most lelkileg fel kell készülnöm, mert egy hétig nem fogom látni a gazdit, mert elmegy nyaralni. De ha hazaér! Hú, először én esek szét örömömben, aztán őt szedem szét. Kárpótlásul biztos rám áldoz egy egész napot...

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. August 17. 05:48:57 #72126

Nagyon aranyos gazdid van Nia, hogy busszal, hosszú sétával egybekötve, de elvisz téged a Dunára!Ha szépidő lesz vasárnap, akkor én is elmegyek a Dunapartra, habár én a tavat jobban élvezem, mert ott mély a víz és lehet úszni. A Dunán meg be kell sétálni ahhoz, hogy úszhassak.
Pusza: Sziszi
Ui: A gazdid meg majd siet haza hozzád!