‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2011. June 14. 21:16:00 #16019

A változatosság kedvéért: dokinál 1.1

A nagy riadalom gazdim számára szombaton kezdődött. Épp Hancúr Partyn voltunk, jól szórakoztunk, gyakorolgattunk. Egyszer csak a jól ismert parancsot adta a gazdi: "ül". Hát én ültem is, de rögtön borultam is el. Tettünk mégegy próbát, akkor is eldőltem...később már nem is akartam leülni, de gazdi nem is erőltette. Nézegélték a lábamat, de nem találtak semmit, tanácstalanság ezerrel.
Na, a móka végeztével irány haza. Irtó melegem volt, sokat is sétáltunk, kimerültem, meg a buszozást se tartozik a kedvenceim közé. Mikor hazaértünk természetesen belevetettem magam a vizes vödörbe. Eddig semmi szokatlan. Aztán ettem füvet, ez is általános. De aztán! Az egészet kihánytam.
A továbbiakban szorgalmasan legeltem-ittam, néha hánytam, de sokat nyeldekeltem.
Na a riadalom csúcspontja pedig az volt, amikor a gazdi észrevett a számban valamit. Rögtön eszébe jutott, hogy anyukámnak is daganat volt a szájában. Nagyon megijedt, hogy kiújult a daganatom és pont a számban.
Az ülésem pedig olyan furán hátra csúszottra "javult".

Na, a továbbiakban leírom, hogy mi volt a dokinál, öröm az ürömben, satöbbi.

Az első és legfontosabb (és a legnagyobb öröm az ürömben), hogy a számban a pukli nem daganat. Viszont, összefüggésben áll a hányásommal és egyéb tüneteimmel. Ugyanis az a pukli fekély, doki bácsi több kisebbet is felfedezett a számban, amiket gazdi nem látott. Vettek tőlem vért és holnapra vinnünk kell vizelet mintát (érdekes lesz, ahogy a gazdi szalad utánam egy gyűjtőedénnyel). Holnap vissza kell mennünk és megtudjuk a vérvizsgálat eredményét. A doki valami vesebajra gyanakszik.
A másik gondom ugye az üléssel volt. Olyan pózokba hajlítgatott a doki, hogy nem igaz, még talicskázott is velem, hogy kiderítse, mi lehet a baj. Gazdi elmondta, hogy szombat óta ha le is ülök, úgy látja próbálok úgy helyezkedni, hogy valami (általában az ő lába) támassza a hátamat.
Arra a következtetésre jutott, hogy ... ...

Hozzászólások száma: 0