‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2011. June 19. 12:11:01 #16111

A változatosság kedvéért: dokinál 2.2

Ma lementünk a dokihoz, mert tegnap jól elmaradt a telefonálás, de a gyógyszeremért egyébként is le kellett volna menni.
Szóval a labor eredmény szerint minden rendben van. Juppy! Ez igazán felüdítő hír.
Megkaptam a gyogyimat a gyulladásra ami a gerincemnél van, amit kúra szerűen kell szednem. Ha annak vége, konzultálunk ismét a dokival. Valószínűleg zöldkagyló kivonatos cuccot kell majd szednem. Ha már ott voltunk, megint kicsit átnézett, reflexeket vizsgált.

Ami nem a doki témához köthető, de ma történt:
Ma nagyon hisztis kedvemben vagyok, mert mindegyik kutyának "beszóltam", ahányan csak jöttek a rendelőbe. Najó, egy tacsit és egy spánielt kihagytam a szórásból.
Hazafele is nagyon veszekedni akartam a kerítésnél őrjöngő kutyákkal, pedig általában nem teszem. Ezt gazdi megelégelte és kénytelen-kelletlen úgy kellett csinálnia, mintha most tanulnám az egészet. Már majdnem otthon voltunk és a balhékról is lemondtam, ahogy azt kell, mikor is egyik kertből a kapu alatt kipréselte magát egy foxi és nekünk jött. Engem a gazdi jól félre rántott, a támadót pedig megtisztelte egy hatalmas pofonnal. Szerencsére ennyivel meg is úsztuk a dolgot, a foxi gazdija bocsánatot kért, beszélgettek pár szót (ismerősök) és aztán mindenki ment a maga dolgára.

Hozzászólások száma: 1

Írta katt gazdi (Fanni), 2011. June 19. 10:15:15 #978448

Wiiiiiiiiiii!
szuper hogy jó lett az eredmény akkor azért már nem kell aggódni csak a gyulladás menjen le.
A foxi meg csak ne próbálkozzon mert a gazdi legközelebb meg is harapja
Különben meg a Nia hiszti nélkül nem is Nia.
Néha muszáj mert még el felejtik hogy ilyen is tudsz lenni.