‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2011. October 31. 14:20:44 #18463

Frászkarika

Hát ismét sikeresen a frászt hoztam mindenkire, de legfőképp a gazdira.
Kimentünk a rétre, hogy kihasználva a jó időt sétálhassunk egy nagyot. Kb. 5-10 perc míg kijutottunk a rét szélére, ott a gazdi szokás szerint elengedett minket, mi pedig uzsgyi, ami a csövön kifért. Épp csak egy pár másodpercre tűntünk el a bokrok mögött a szeme elől, gyorsan visszamentünk hozzá. Mikor visszaértem látja, hogy valami nem stimmel. Én mintha mi sem történt volna ugra-bugrálok, teljesen jól éreztem magam. Ami nem stimmelt, az az volt, hogy mindkét orrlyukamból folyt az élénk piros vér. akit csak ért, felhívott a gazdi, hogy most mit tegyen (értsd: minden állatorvost, aki csak a telefonjába be van írva), de a pániktól nem hagyta, hogy sokáig csörögjön. Na a helyi doki felvette. Az elmesélések alapján, hogy nem lehet nagy baj, de azért menjünk be. Mire lezajlott a beszélgetés, már el is állt az orrvérzésem.
no, uzsgyi a dokihoz, kellett várni egy kicsit, mert sokan voltak a váróban. Jól meg is ugattam egy párat, aminek a gazdi nem nagyon örült. Nagyon ügyes voltam a vizsgálatnál (mint már oly sokszor), mindent hagytam, még mélyen a torkomba is benézett a doki. Vért is vettek a hátsó praclimból.
Arra jutottak, hogy valószínűleg a hirtelen nekilódulástól elpattant egy ér az orromban, vagy abban a fél percben amíg nem látott minket a gazdi beütöttem az orromat és ezért történt mindez. Most a nagy rohanást szüneteltetni kell (újabb indok a lehetetlen megvalósítására) és figyelni, hogy előfordul-e ismét az orrvérzés.
Egyébként minden rendben.

Hozzászólások száma: 1

Írta katt gazdi (Fanni), 2011. November 01. 10:36:14 #1129418

Nahát Nia megint hozod a formád. Ne ijesztgesd már a gazdidat.