‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. September 19. 10:46:05 #2170

1. Első napom a kutya suliban

Ma voltam életemben először kutya suliban és a gazdi nagyon büszke rám.
Mi konkrétan nem azért mentünk, hogy mindenféle "trükköket" megtanuljunk, hanem mert nagyon goromba vagyok az idegen kutyákkal. Legelősször összeismerkedtünk, ha rossz voltam (odakaptam), akkor a gazdi korrigált, bár ez még sok-sok gyakorlást igényel, mi már érezzük a hatását. Aztán mindenféle gyakorlatokat végeztünk..behívás, igazodás, ül, fekszik. Volt olyan feladat is, hogy 2 csoportra oszlottunk, a pálya 2 szélére felsorakoztunk és felváltva mentünk el egymás mellett, megkerülve egymást, leülve, feküdve.
Mindenféle kutya volt ott...nagy, kicsi, hosszű szőrű, rövid szőrű, kölyök, idősebb (szerintem én voltam a legöregebb a társaságban a magam 6 évével), fiú, lány, fajtatiszta, keverék, és így tovább és így tovább. Volt egy hatalmas moszkvai őrkutya, kuvaszok, németjuhászok, sőt még Pannika is lejött, ő volt a legkisebb, yorki lévén.
Gazdi ugye nagyon jól ismer és az óra végén olyan jóleső érzés fogta el, mert látta, hogy többre vagyok képes, mint eddig mutattam. Az oktató szerint is sokkal jobban viselkedtem a többiekkel. Reméljük még pár óra és nem lesz olyan szörnyű tortúra egy idegen kutyával való találkozás. Az biztos, hogy minden szombaton el fogunk járni, hacsak nem lesz meteoreső vagy tornádó.
Jah, és készítettünk egy képet is az eseményről, megtaláljátok a képeim között.
2009. 09. 19.

Hozzászólások száma: 2

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. September 22. 19:26:30 #117383

Büszke vagyok Rád Nia! Már az első órán jól nyomtad!

Én is készülök suliba. Anyáék már előre izgulnak.Én itthon nem verekszem (nem bántom a gyengébbeket) Ha meg sétálunk, senki nem meri odaengedni hozzám a kutyuját. Mindig le pittbulloznak, pedig csak játszani akarok!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. September 19. 08:54:15 #112001

Erre számítottam barátnőm! Biztam benned, hogy te leszel a legszuperebb az iskolában!