‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2012. October 31. 20:20:47 #21811

Túl vagyunk a chippelésen

A mai délután izgalmasra sikerült. Gazdi hazarobogott és rögtön indult is el velünk sétálni. A szomszéd utcában az egyik kutya csak úgy gazdátlanul kint volt és nem érdekelte, hogy mi hárman vagyunk, nekem akart jönni. Gazdi nagy hanggal és fenyegető testtartással távol tartotta, de nagyon össze akarta akasztani velem a bajszát. Szerencsére nem történt semmi baj, mi sietősen tovább haladtunk, ő meg ott maradt a házuk előtt az utcán.
Lementünk ahhoz a bolthoz, ahol párszor jártunk már és sok érdekes, finom illatokat éreztünk. Innen viszi a gazdi az egeret a kígyónak. Itt aztán kocsiba ültünk azzal a lánnyal, akivel a boltban már találkoztunk. De nem volt ám egyedül! Az ölében ült egy kicsi tacsi. Összeszimatoltunk és izgatottan elindultunk valahová.
Egyszer csak megálltunk, kiszálltunk. Egy állatorvosi rendelő...Új illatok, kellemes környezet. Kicsit vártunk, aztán bementünk.
Én is és a Limó is egy vastag tű segítségével megkaptuk az azonosító chipünket, ami ugye már kötelező. Nagyon szépen, egy hang nélkül viseltük, meg is lettünk dicsérve. Aztán várnunk kellett, unalmas volt, de a gazdinak muszáj volt mindenféle adatot mondania a chip miatt. Közben a kis tacsi megkapta az utolsó oltását.
Kint sikeresen összehaverkodtunk, mondjuk a Limót jobban érdekelte, picit bolondoztak is.
Nem volt nagy dolog, jobb is, hogy túl vagyunk rajta.

Hozzászólások száma: 0