‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2013. March 18. 20:13:09 #22691

Második kontrollon

Épp a szobában bambultam egy jó kis séta után (miközben kaptuk az égi áldást a létező összes formában), gazdi mellettem foglalatoskodott, mikor dudaszót hallottam. O-ó, ez épp olyan, mint a gazdi barátnőjének az autója, akivel mostanában új dokihoz járunk és a fájós lábamat piszkálja!
Nem is nagyon akartam menni, de ha kell, hát kell.
Odafele ideges voltam a kocsiban. Az eső szakadt. A váróban ültek egy páran. de nagyon gyorsan végeztek, így hamar sorra kerültünk.
A doki "véletlenül kigáncsolt", meg a műtött lábamat piszkálta. Nem tetszett, de én ennek ellenére még csak csúnyán se néztem rá, inkább haza akartam menni. Kaptam szurit is.
Örömmel konstatálták, hogy szépen javulok, pénteken megyünk vissza varratszedésre. Addig is folytatni kell a tornát, sőt sűríteni kell. Új feladatot is kaptunk: elfordulósat kell játszani, hogy edzem a lábam. Ez szerintem labdával nem lesz nehéz.
A rendelőből kifele menet összefutottunk egy másik dobival, egy nagy felnőtt feketével. Ennyi dobival még sose találkoztam egy helyen, kivéve a kutyakiállítást. Hazafele már pikk-pakk benyomtam a szunyát, megnyugodtam. Itthon kaptam finom almát is.

Hozzászólások száma: 1

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2013. March 19. 07:44:05 #1383169

Kedves Nia!
Szuper, hogy jól működik a műtött lábad! Vigyázz magadra, tornázzál és tedd azt, amit a doki mond, ő jót akar Neked!
Jó egészséget kívánok: Manyi