‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. October 03. 14:18:02 #2395

3. Harmadik napom a kutyasuliban

Mai nap is elég jól alakult a suliban. Olyat csináltam, amit a gazdi álmában sem gondolt volna. A lábai között elkúsztam nyolcas alakban....feladat elején mondta is, hogy ezt biztos nem csinálom meg, mert nem fogok bemenni alá. De megcsináltam! Olyan jó kedve lett gazdinak erre. A goromba viselkedésem kicsit javult, bár mint mindig odakapok majdnem mindenkinek. Tanító néni mondta is, hogy az olyanok, mint én, akik gorombák a többiekkel, lehetőleg ne legyünk egymás mellett. Úgy is volt, egy ideig. A sok feladat között addig-addig helyezkedett a társaság, míg azon kaptuk magunkat, hogy épp egymás mellett van a 4 goromba. De így is nagyon jól teljesítettünk. Sőt nekem a kis fehér kísértésem is elterelte néha a figyelmem, mert ő is mellém keveredett, de ma nagyon jól tudtam koncentrálni.
A tanító néni mondta, hogy látszik, hogy most már kifejezetten játszani mennék a többiekkel, de nem tudom még mindig, hogy hogyan kéne. Sok-sok munka és kitartás, de meg fogja hozni a gyümölcsét.
Egyébként szombaton reggel és vasárnap délután szokott lenni a suli, de mi csak szombaton szoktunk menni, kivétel lesz a jövő hét, mert akkor más dolga van a tanító néninek.
Ja, most a gazdi virslit hozott jutalomfalatnak, ami nagyon tetszett nekem.

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. October 06. 21:00:50 #135607

Látom ez egyre jobban működik nálad! Te egy szuper kutya vagy!