‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. October 11. 17:09:53 #2538

4. Negyedik napom a kutyasuliban

Most kivételesen nem szombaton, hanem vasárnap voltunk a suliban. Így tehát egy kutyust kivéve mindenki új volt nekem. Persze most is találtam egy kis kedvencer, egy fekete-fehér havanese kutyust. Elég kevesen voltunk, mert egy pár órával a kezdés előtt csúnyán esett az eső és szerintem sokan "megijedtek". De így legalább sokkal jobban megfigyelhetett mindenkit az oktató.
Ma volt olyan feladat is, hogy egy kis akadályt át kellett szökkenni. Sok behívásos feladat is volt a szokásos lábhoz, igazodj, ül, fekszik mellé. Jah, és gazdi megintcsak büszke volt, mert mi sok olyat is csináltunk, hogy én leültem vagy feküdtem, ő pedig távolabb lépett tőlem, meg sokszor meg is került, én pedig a helyemen maradtam. Bár mint mindíg, most is volt, hogy összezavarodtam, de vessen magára a gazdi.
Szóval mindent összegezve eredményes volt a nap. A többiekkel sem voltam vészesen mogorva, a kicsik és a kölykök már úgy-ahogy haverok. A többiekkel is próbálunk normálisan ismerkedni, de ez még mindíg zűrös. De nem adjuk fel!
Óra után a gazdi és az oktató még egy csomót beszélgetett - mi másról, mint rólunk kutyákról, meg az oktatásról. Olyannyira jól megértették egymást, hogy egy kis "bizalmi" feladatot is csináltunk (különóra). Ez abból állt, hogy én feküdtem, az oktató szemből motivált a labdámmal (nem volt nehéz dolga), a gazdi pedig hátulról fölém lépett, egyre közelebb a fejemhez, közben simizett, hogy nyugi legyek. Egy párszor megcsináltuk és a végére elég jók voltunk.
Szóval a mai nap is egy nagy öröm volt, oktató modta, hogy lassan szeretné, hogy ne kezdők legyünk, de ugye ez sokszor nem a kutyákon múlik, hanem a gazdákon.
Most viszont szedem a lábaimat, mert megyünk a Limóval, meglátogatjuk Pannikát...
2009. 10. 11.

Hozzászólások száma: 1

Írta PrezLee gazdi (PrezLee), 2009. October 14. 07:35:21 #144060

ügyes vagy!
barátkozni jó! Nekem még nem volt tapasztalatom nagyon makrancos hölgyekkel igaz, ha nem akartak játszani akkor béküket hagytam... de hát tudod én olyan sármos vagyok hogy előbb utóbb mindenki akar játszani és nem is vagyok beképzelt