‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. October 24. 14:36:16 #2816

6. Hatodik napom a kutyasuliban

Ma aztán nagyon sokan voltunk. De tényleg...még újak is voltak. Például egy Bosco nevű bullterrier fiú..szép legény.
Most mi is vittünk vizesedényt, meg vizet, de nem sokáig tartott, mert akkora volt a hancúr, hogy kiborították a kölykök, de nem haragszom, legközelebb a nehezebb edényt visszük, azt nem lehet felborítani.
Az elején gazdi nem bírt velem, de aztán az oktató megint kölcsönadta a 10 méteres pórázát.
A mai óra másképp alakult, mint az eddigiek. Sokat játszottunk. 3 csapatot alkottunk és mindenféle ügyességi dolgokat kellett csinálni. Első a versenyfutás volt. Aztán volt olyan, hogy nekünk kutyáknak nyugton kellett ülniük a gazdi mellett, miközben ők egy körbe próbálták meg bedobni a labdákat, apportfákat. Szlalomozni is kellett, de úgy, hogy a gazdinak egy lyukas tetejű gúlán kellett egyensúlyoznia egy teniszlabdát. Akadályugrás is volt, és végül úgy kellett elmenni a célig, hogy autógumik voltak sorba rakva és bele kellett lépnünk..na ez nagyon nem ment, de azért élveztük. Azok akik a legügyesebbek voltak, kaptak csokit..mármint a gazdik. Vagyis a leges legvégén mindenki kapott, de a legjobbak többet.
A verseny után hagyományos óra következett és nagyon ügyes voltam gazdi megítélése szerint.
Most nem maradtunk az agilityn, pedig már egy libikóka is előkerült, vagy mi a szösz. De amíg kipakoltak, megint kaptam szájkosarat és hosszú pórázt, így mentem haverkodni. Amikor már kevesebben voltak, kinéztem magamnak egy kis pumit és vele akartam játszani. Ő annyira nem akart, de ez engem nem zavart. és még egy előrelépés: a hosszú póráz is lekerült rólam, szájkosárban rohangáltam fel-alá.
Jah, mivel nem volt a közelben semmi kemény felület, az oktató az ÉN hátamon írta a lá a bérletünket.
Olyan gyorsan vége lett ennek az órának is....én legalábbis úgy érezetem. Még nagyon maradni akartam. De sebaj, majd jövő héten újra találkozunk és akkor valószínüleg agilityn is maradunk.

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. October 25. 05:21:27 #159987

Az irásaidból itélve Niácska nagyon élvezed a sulit! Ennek szívből örülök!