‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. January 23. 11:49:26 #5050

14. napom akutyasuliban

Jó nagy hó lett mára, ezért megintcsak kevesen kevesen voltunk. Két pici yorkit is hoztak ismerkedni, aranyosak voltak. A régi feladatok voltak egy picit más sorrendben, hogy ne szokjuk meg a dolgokat. Volt olyan is, hogy menet közben egy 360 fokos fordulatot kellett tenni Megint eljátszottuk a "csalogassuk a másik kutyáját" feladatot, az én gazdim ment végig mindenkin. De volt még érdekesebb is. Mivel mindenki ismeri a saját kutyája reakcióit, kísérletképp kipróbáltuk, hogy milyen a másik kutyájával végrehajtani ugyanazokat a feladatokat. A gazdi a Barni nevű vizslával ment, hát nem volt könnyű dolga, olyan kis szeleburdi.
Megint nagyon kinyílt a csipám, egy alkalommal elég ronda is voltam más kutyával, ezért a gazdi rám szólt, erre megint nem mozdultam mellőle, pedig már majdnem elindultam játszani. Gazdi ezt sajnálja, de még mindíg jobb, mintha kárt tennénk egymásban.
Ja, és mielőtt elkezdődött volna az óra, voltak kis látogatóink. Ugyanis a suli pont a menhely mellett van és takarítás miatt a menhely udvarán volt jópár kutya, kölykök is. Gondolták megnézik a nagyokat kint és aki kifért, az kipréselte magát. Annyira édesek voltak, de nagyon sajnáltam, hogy menhelyen vannak. Úgy magamhoz venném őket......az összeset.

Hozzászólások száma: 1

Írta ricsi567 gazdi (Barni), 2010. January 23. 16:02:37 #295512

Barni nevű? Azt hiszem megkéne vele ismerkednem!
És klassz a suli?