‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. March 06. 11:21:13 #6149

15. napom a kutyasuliban

Jeee, végre újra a kutyasuliban! A múlt héten is kinéztünk, de nem volt senki, mint kiderült vasárnap viszont igen. Sebaj. A héten pedig sokszor mentünk gazdival és Limóval a környékre villámsétára, így megvolt a gyakorlás is.
Szóval volt ma óra. Kevesen voltunk, csak öten, de nem is nagy baj. Mindenki olyan kis eszetlenke volt, biztos a jó időtől. Az idétlenkedés ellenére viszont nagyon ügyesek is voltunk. Most akadályok segítségével csináltunk mindenféle feladatot. Nagyon élveztük, olyan volt, mint egy könnyített agility óra. Úgy istenigazából még nem voltunk ráhangolódva, mert én mindíg túlszaladtam, a gazdi meg nem volt egyértelmű a kézjelzéseivel, de a végére belejöttünk. Egyetlen kis kellemetlenség az volt, hogy a Flóra nevű kutyus kekeckedett. Általában csinálja ezt, de most mintha engem nézett volna ki magának. Szerencsére baj nem történt, az ő gazdája ügyesen viszaparancsolta, én pedig ugye gazdi kedvéért rendes voltam.
Megint mondták is rendesen, hogy mennyit változtam és milyen jó kutya vagyok! Még egy kis simit is kaptam, ami ugye nem olyan rossz...hiába, egy kis potya simi a gazdié mellé jár.

Hozzászólások száma: 0