‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. March 20. 11:30:01 #6474

17. napom a kutyasuliban

nía, most aztán tényleg jó idő volt. Többen is vettünk részt az órán, ha jól emlékszem tizen voltunk. Amikor megérkeztünk, csupa-csupa kicsi kutya volt. Igazi dőzs! A törpe snaci egészen rám volt kattanva, de egyáltalán nem zavart, még tetszett is. Lassan-lassan azért befutottak a nagyok is és kezdtük az órát. Ma nagyon sok olyan feladat volt, amihez akadályokat használtunk, ez marhára tetszett. Elég eszetlenek voltunk, gazdi meg is küzdött a figyelmemért.
A Flóra viszont nekemjött, nem tudom miért, de nagyon nem tetszem neki. Aránylag könnyen lehvtak minket egymásról, úgyhogy nem volt baj. Csak hát a Flóra végig azt leste, mikor jöhet utánam. De nem sértődöm meg ezen, ő ilyen kekec, a gazdija pedig tényleg mindent megtesz, hogy ne legyen ennyire az.
A végén viszont votl egy kis akció.. Egy új kis kutyussal összekaptam. Én ugye egy kicsit félős vagyok, ő viszont nagyon, és hát biztos nem tetszett neki, hogy sokáig szagolgatom. Kaptam a pofámra a gazditól, mert ezt a balhét nem volt olyan könnyű, egy kis kiabálással félbeszakítani. Szerencsére a másik kutya gazdija sem sértődött meg rajta.
Szóval én felpörögve, gazdi viszonk kicsit lehangolódva mentünk haza. Most a kertben lesz dolga, úgyhogy többet tudok vele lenni, jól megnézem mit csinál.
Lehet holnap is kimegyünk a suliba, megnézni, hogy mennyi különbség van a szombati és a vasárnapi csoport között.

Hozzászólások száma: 0