‹‹‹ vissza Nia adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. March 21. 15:32:45 #6514

Vegyes élmények egy sétán

Ma is egy hatalmasat sétáltunk. Gyönyörű időnk volt, ráadásul alig volt rajtunk póráz. Az utcán is, amíg mentünk a rétre, póráz nélkül battyogtunk. Átmentünk az út túloldalára is, ahol az erdő van. Már majdnem ott voltunk, amikor az egyik kertből kirohant egy roti és nekem jött. Szerencsére nem lett belőle harapás, de nagy volt a riadalom.
Ez a kis affér miatt gazdi óvatosabb lett, mindíg visszahívott minket. Tartott attól, hogy megint lesz valami baj. de szerencsére nem volt semmi. Találkoztunk egy magyar vizslával, akit Szálkának hívnak. Szegény nagyon szeretett volna játszani velünk, de mi már elég fáradtak voltunk, épp hazafelé tartottunk, mert már kétszer vagy háromszor mentünk föl és le, meg ugye a réten is átmentünk. Aztán még két kutyussal is találkoztunk, velük sem volt gond. Láttunk messziről nyuszit is, gazdi úgy kiabált a Limó után, nehogy utánuk eredjen, mert ha az útra kiszaladnának, hát lenne nagy baj. Az erdőnél lovakat is láttunk. Közelről még sosem találkoztam velük. Hazafelé épp akkor mentünk el a kutyasuli mellett, amikor kezdődött a vasárnapi óra. Kérdezték, hogy maradunk-e, de mi kicsit voltunk fáradtak, gazdi viszont nagyon és éhes is volt. Nameg ketten voltunk, úgy pedig nem lehet feladatokat csinálni, mert egy gazdi nem tud két kutyát irányítani egyszerre, úgyhogy ez a vasárnapi próbanap most elmaradt. Mikor hazaértünk, nekiestünk a vödrünknek, olyan szomjasak voltunk. Persze már mennénk mindenfelé újra. Sajna mára ennyi volt.


este hét óra:
Mégse lett mára ennyi
Elmentünk még a játszótérre sétálni, ahol találkoztunk egy idősebb magyar vizslával. Összehaverkodtunk, de nem nagyon játszottunk..én akartam, de gazdi rám szólt, mert durva voltam. Rám szól, a helyett, hogy örülne, szépen vagyunk...najó, csipkedni tényleg nem szép dolog, de olyan jó móka.

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. March 26. 12:50:56 #413249

Gazdi büszke lehet rád Nia! Nagyon szépen tudsz viselkedni.